Hoe werkt OnderdelenZoeker?

Op OnderdelenZoeker.nl kunt u gratis en vrijblijvend zoeken naar gebruikte auto-onderdelen en motorfiets onderdelen. Hiervoor hoeft u alleen een zoekaanvraag op onze website te plaatsen.

Om een aanvraag te plaatsen, vult u simpelweg uw kenteken in het formulier in. Natuurlijk kunt u uw auto ook handmatig selecteren maar let er dan wel op dat u altijd het juiste model en de juiste uitvoering kiest. Anders kan het gebeuren dat onderdelen alsnog niet op uw auto passen.

Vul vervolgens het onderdeel in dat u zoekt. Omschrijf het zo duidelijk mogelijk. Voeg eventueel nog een foto toe. U kunt ook meerdere onderdelen tegelijkertijd zoeken. In dit geval voegt u gewoon nog een regel toe voor een volgend onderdeel.

Als laatste stap laat u uw naam en contactgegevens achter zodat onze aangesloten partners - zodra zij een onderdeel voor u gevonden hebben - contact met u kunnen opnemen.

Als u uw aanvraag aansluitend via OnderdelenZoeker verstuurt, is deze direct zichtbaar voor alle bij ons aangesloten demontagebedrijven. Zodra een onderdelenleverancier de door u gezochte onderdelen kan leveren, neemt deze rechtstreeks contact met u op. Samen spreekt u de prijs en eventuele leveringsvoorwaarden af. OnderdelenZoeker komt hier niet tussen. De overeenkomst komt tussen de onderdelenleverancier en uzelf tot stand.

Aanvragen op OnderdelenZoeker zijn altijd gratis en vrijblijvend. U verplicht zich tot niets maar bent vaak toch al binnen enkele dagen in het bezit van het gezochte onderdeel. Makkelijker gaat niet.

Nieuwsgierig geworden? Probeer OnderdelenZoeker dan direct uit!