Waar kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Als u al een account heeft bij OnderdelenZoeker, dan kunt u op elk gewenst moment uw wachtwoord wijzigen. Dat is vooral handig als u uw wachtwoord vergeten was en een gegenereerd wachtwoord van ons ontvangt. Deze zijn vaak moeilijk te onthouden. Een zelfgekozen wachtwoord kunt u vaak makkelijker onthouden.

Om uw wachtwoord te wijzigen, is het nodig dat u eerst inlogt. Klik hiervoor rechtsboven in de hoek op de oranje button met daarop "Inloggen". Vul uw e-mailadres en uw wachtwoord in en log in.

Ga vervolgens naar het tabblad "Mijn gegevens". De tabbladen vindt u links boven in de grijze balk.U ziet dan uw gegevens die bij ons bekend zijn. Klik op de blauwe link voor het tabblad "Wachtwoord wijzigen" boven uw gegevens.

Vul hier vervolgens uw zelfgekozen wachtwoord in. Herhaal datzelfde wachtwoord in het veld daaronder. Dit is ter controle dat u daadwerklijk het wachtwoord opslaat, dat u bedacht had - zonder eventuele typefouten.

Sla vervolgens u nieuw wachtwoord op. Vanaf dat moment kunt u alleen nog met uw nieuwe wachtwoord inloggen op uw account bij OnderdelenZoeker. Het staat u natuurlijk vrij om uw wachtwoord zo vaak te veranderen als u wilt.