Tweedehands auto onderdelen voor alle automerken

Zoek via OnderdelenZoeker.nl gemakkelijk naar nieuwe en gebruikte auto onderdelen. Vul het onderstaande formulier in en uw aanvraag wordt direct verstuurd naar meer dan 100 aangesloten onderdelenleveranciers. OnderdelenZoeker.nl is hét adres voor gebruikte én nieuwe auto onderdelen.

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw e-mail

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

  • Gratis onderdelen zoeken
  • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
  • Vergelijk offertes van bedrijven
  • Eenvoudig via kenteken zoeken

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlTweedehands en nieuwe onderdelen vinden is dankzij OnderdelenZoeker.nl gemakkelijker dan ooit. Wanneer voor uw auto of voor de auto van uw klant onderdelen zoekt, is het niet altijd makkelijk om onderdelen te vinden. In de meeste gevallen moet u meerdere leveranciers of sloopbedrijven bellen, om te kijken of de onderdelen nog op voorraad zijn. 

Door gebruik te maken van het systeem van OnderdelenZoeker.nl plaatst u binnen 10 seconden een aanvraag. Onze partners zijn auto bedrijven, autoslopers, demontagebedrijven en onderdelenleveranciers. Dagelijks worden er honderden aanvragen via ons systeem verwerkt, zodat u tegen de beste prijs auto en sloop onderdelen vindt.

Wat is de kwaliteit van tweedehands auto onderdelen?

Een veelgestelde vraag is of de kwaliteit van tweedehands onderdelen goed is. Alle tweedehands onderdelen die verkocht worden, zijn van hoge kwaliteit. De meeste tweedehands onderdelen komen van auto's die gesloopt worden of niet meer te repareren zijn. Een goed voorbeeld hiervan is een auto die total loss is geraakt bij een ongeval. Door de goede onderdelen uit de auto te halen, kan de auto alsnog op een goede manier benut worden.

Tweedehands onderdelen worden door de leverancier op kwaliteit en werken gecontroleerd. Bovendien zit er op de meeste onderdelen garantie, zodat u verzekerd bent van een goede werking van het onderdeel. Het voordeel van tweedehands auto onderdelen is de prijs. Deze is stukken lager dan de nieuwprijs, waardoor u direct een besparing op de onderdelen realiseert. 

Voor welke auto merken kan ik onderdelen aanvragen?

Het is via OnderdelenZoeker.nl mogelijk om voor elk merk en elke uitvoering van een merk onderdelen aan te vragen. In onze database zijn duizenden uitvoeringen toegevoegd en honderden verschillende onderdelen. Hierdoor kunt u elk benodigd onderdeel via ons systeem aanvragen, zoals:

Hoe vraag ik nieuwe of gebruikte auto onderdelen aan via OnderdelenZoeker.nl?

Het aanvragen van nieuwe en tweedehands onderdelen via OnderdelenZoeker.nl doet u binnen slechts 10 seconden. Via het bovenstaande formulier is het mogelijk om direct auto onderdelen aan te vragen, bij onze meer dan 100 aangesloten onderdelenleveranciers. Naast het bovenstaande formulier kunt u ook de online voorraad nieuwe en tweedehands auto onderdelen bekijken. Om uw aanvraag te plaatsen via het formulier vult u de volgende stappen:

  1. Vul het kenteken van de auto in
  2. Selecteer de uitvoering van de auto
  3. Selecteer het benodigde onderdeel
  4. Plaats eventueel een extra omschrijving. Dit is met name handig wanneer u specifieke vragen of eisen heeft of wanneer u enkel offertes voor nieuwe of gebruikte auto onderdelen wilt ontvangen
  5. Vul uw e-mailadres in
  6. Klik op Verder

Uw aanvraag zal direct worden doorgestuurd naar de aangesloten leveranciers. De leveranciers zullen u een offerte toesturen voor het gevraagde onderdeel, waarop u kunt reageren. In de meeste gevallen ontvangt u de eerste offerte binnen 5 minuten. Voor moeilijk verkrijgbare auto onderdelen kan het iets langer duren: 24-48 uur.

Het ontstaan van OnderdelenZoeker.nl

OnderdelenZoeker.nl is opgericht in 2003, met als doel het zoeken en vinden van nieuwe en tweedehands auto onderdelen makkelijker te maken. Wanneer u voorheen auto onderdelen nodig had, was het noodzakelijk om meerdere garages af te bellen in de zoektocht naar het onderdeel.

Via ons platform brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Hierdoor is het niet langer noodzakelijk om meerdere belletjes te doen, mailtjes te versturen en uren te zoeken naar onderdelen. In de ruim 15 jaar dat wij bestaan hebben wij de beste leveranciers verzameld, zodat u de benodigde onderdelen via ons platform kunt vinden.

Naast het aanvragen van auto onderdelen is het via OnderdelenZoeker.nl ook mogelijk om motor onderdelen aan te vragen. Via een vergelijkbaar aanvraagformulier vraagt u nieuwe of gebruikte motor onderdelen aan binnen 10 seconden.