Versnellingsbak: nieuw, gebruikt of gereviseerd

Versnellingsbak voor uw auto nodig? Zoek gratis en vrijblijvend naar een nieuwe, gebruikte of gereviseerde versnellingsbak. Plaats een aanvraag voor een versnellingsbak binnen slechts 10 seconden.

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw email

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

  • Gratis onderdelen zoeken
  • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
  • Vergelijk offertes van bedrijven
  • Eenvoudig via kenteken zoeken
  • 50 bedrijven hebben Versnellingsbak op voorraad

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlVersnellingsbak: nieuw, gebruikt of gereviseerd

Een versnellingsbak, kortweg ook wel 'bak' genoemd, wordt in alle auto's en motoren gebruikt. Het doel van de versnellingbak is het vermogen van de motor op de wielen over te brengen. Een verbrandingsmotor levert het meeste koppel en vermogen maar binnen een klein gebied in het gehele toerenverloop. Met een versnellingsbak kan men er voor zorgen dat de motor dichter bij het ideale toerental blijft, door de motor steeds in een andere versnelling te schakelen.

Er bestaan drie soorten versnellingsbakken, dit zijn:

1) De handgeschakelde versnellingsbak

Bij de handgeschakelde versnellingsbak wordt er een andere versnelling gekozen, door de versnellingspook in een andere stand te zetten. Hier voor moet eerst de motor van de versnellingsbak ontkoppelt worden met het koppelingspedaal

2) De half-automatische versnellingsbak

Bij de half-automatische versnellingsbak is het nog steeds de bestuurde die een andere versnelling kiest, door een pook of soms door 'flippers' op het stuur. De koppelen en ontkoppelen gaat echter automatisch

3) De automatische versnellingsbak

Bij de automatische versnellingsbak gaat het schakelen helemaal vanzelf. Er wordt aan de hand van bepaalde parameters, zoals snelheid en toerental, door het systeem besloten over er geschakeld moet worden.

Versnellingsbak kapot?

Is de versnellingsbak van uw auto kapot? Dan heeft u de keuze uit een revisie verschnellingsbak of een tweedehands versnellingsbak. Natuurlijk kunt u ook een nieuwe versnellingsbak kopen maar vooral bij oudere auto's overstijgen de kosten voor een nieuwe versnellingsbak inclusief inbouw gauw de waarde van de auto. Een revisie versnellingsbak is helemaal nagekeken. Alle versleten onderdelen zijn vervangen en de bak is daarna nogmaals goed gecontroleerd. Een tweedehands versnellingsbak is van een andere auto afkomstig zonder dat een revisie heeft plaatsgevonden.

Een aanvraag plaatsen voor een nieuwe of gebruikte versnellingsbak

Bij een kapotte versnellingsbak kunt u via bovenstaand formulier een tweedehands versnellingsbak aanvragen. Vul hiervoor uw kenteken in zodat we zeker weten om welk merk, model en type het gaat bij uw auto. Voer vervolgens uw wensen in m.b.t. de versnellingsbak die u zoekt. Als laatste vult u uw contactgegevens. Zodra u uw aanvraag verstuurd heeft, zullen de bij ons aangesloten demontagebedrijven in hun voorraden op zoek gaan naar een passende versnellingsbak. Als deze gevonden is, zullen zij contact opnemen met u. Vaak ontvangt u al binnen enkele minuten een aanbod bij wie u uw versnellingsbak tegen welke voorwaarden kunt kopen.

Alle 1068 Versnellingsbak onderdelen direct bekijken

In de online voorraad van OnderdelenZoeker.nl vind je gemakkelijk het complete overzicht van versnellingsbak onderdelen. Zo kun je direct contact opnemen met de verkoper van deze versnellingsbak onderdelen. Op dit moment vind je 1068 versnellingsbak onderdelen op OnderdelenZoeker.nl.

Online Versnellingsbak voorraadVersnellingsbak onderdelen advertenties

Bekijk hieronder direct 3 van de 1068 resultaten voor Versnellingsbak onderdelen.

>> Alle Versnellingsbak onderdelen bekijken