Versnellingsbak gereviseerd, nieuw en tweedehands

Versnellingsbak voor uw auto nodig? Zoek gratis en vrijblijvend naar een nieuwe, gebruikte of gereviseerde versnellingsbak. Plaats een aanvraag voor een versnellingsbak al binnen 10 seconden.

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw e-mail

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

  • Gratis onderdelen zoeken
  • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
  • Vergelijk offertes van bedrijven
  • Eenvoudig via kenteken zoeken
  • 59 bedrijven hebben Versnellingsbak op voorraad

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlVersnellingsbak gereviseerd, nieuw en tweedehands

Een versnellingsbak, kortweg ook wel 'schakelbak' genoemd, wordt in alle auto's en motoren gebruikt. Het doel van de versnellingbak is het vermogen van de motor op de wielen over te brengen. Een verbrandingsmotor levert het meeste koppel en vermogen maar binnen een klein gebied in het gehele toerenverloop. Met een versnellingsbak kan men er voor zorgen dat de motor dichter bij het ideale toerental blijft, door de motor steeds in een andere versnelling te schakelen. De meest voorkomende versnellingsbakken zijn de 5-versnellingsbak en de 6-versnellingsbak. De auto´s met 6 versnellingen rijden over het algemeen zuiniger omdat ze minder hoog in de toeren komen. 

Welke soorten versnellingsbakken zijn er?

Er bestaan drie soorten versnellingsbakken, dit zijn:

1. De handgeschakelde versnellingsbak

Bij de handgeschakelde versnellingsbak wordt er een andere versnelling gekozen, door de versnellingspook in een andere stand te zetten. Hier voor moet eerst de motor van de schakelbak ontkoppelt worden met het koppelingspedaal

2. De half-automatische versnellingsbak

Bij de half-automatische versnellingsbak is het nog steeds de bestuurder die een andere versnelling kiest, door een pook of soms door 'flippers' op het stuur. Het koppelen en ontkoppelen gaat echter automatisch.

3. De automatische versnellingsbak

Bij de automatische versnellingsbak gaat het schakelen helemaal vanzelf. Er wordt aan de hand van bepaalde parameters, zoals snelheid en toerental, door het systeem besloten over er geschakeld moet worden.

Versnellingsbak kapot?

Is de versnellingsbak van je auto kapot? Dan heb je de keuze uit een gereviseerde versnellingsbak, een tweedehands versnellingsbak of een nieuwe versnellingsbak. Natuurlijk kan je ook een nieuwe schakelbak kopen maar vooral bij oudere auto's overstijgen de kosten voor een nieuwe schakelbak inclusief inbouw snel de waarde van de auto. Een gereviseerde versnellingsbak is helemaal nagekeken. Alle versleten auto onderdelen zijn vervangen en de schakelbak is daarna nogmaals goed gecontroleerd. Een tweedehands versnellingsbak is van een andere auto afkomstig zonder dat een revisie heeft plaatsgevonden.

Gereviseerde of nieuwe versnellingsbak aanvragen

Bij een kapotte versnellingsbak kan je via bovenstaand formulier een tweedehands, nieuwe of gereviseerde versnellingsbak aanvragen. Vul hiervoor je kenteken in zodat we zeker weten om welk merk, model en type auto het gaat. Voer vervolgens je wensen in met betrekking tot de versnellingsbak die je zoekt. Als laatste vul je je contactgegevens in. Zodra je jouw aanvraag verstuurd zullen de bij ons aangesloten autosloperijen, demontagebedrijven en andere leveranciers in hun voorraden op zoek gaan naar een passende schakelbak. Als ze iets gevonden hebben zullen ze contact met je opnemen. Zorg er dus voor dat je je contactgegevens zorgvuldig invult. Vaak ontvang je al binnen enkele minuten een aanbod bij wie je jouw nieuwe of gereviseerde versnellingsbak kunt ophalen en tegen welke voorwaarden.

Voor welke merken kan je bij ons een versnellingsbak vinden?

Versnellingsbakken zijn niet per definitie universeel. Je kan dus het beste kiezen voor een versnellingsbak van het hetzelfde merk, model en jaartal. Dan weet je zeker dat de versnellingsbak goed functioneert en kom je voor eventuele verrassingen te staan. Op OnderdelenZoeker kan je voor elk merk, model en jaartal een versnellingsbak vinden. Zo kan je bij ons onder andere terecht voor een Peugot 206 versnellingsbak, Fiat 500 versnellingsbak, BMW versnellingsbak, VW Golf versnellingsbak, Opel Vivaro versnellingsbak en een Renault Trafic versnellingsbak

Alle 1336 Versnellingsbak onderdelen direct bekijken

In de online voorraad van OnderdelenZoeker.nl vind je gemakkelijk het complete overzicht van versnellingsbak onderdelen. Zo kun je direct contact opnemen met de verkoper van deze versnellingsbak onderdelen. Op dit moment vind je 1336 versnellingsbak onderdelen op OnderdelenZoeker.nl.

Online Versnellingsbak voorraadVersnellingsbak onderdelen advertenties

Bekijk hieronder direct 3 van de 1336 resultaten voor Versnellingsbak onderdelen.

>> Alle Versnellingsbak onderdelen bekijken