Sloop onderdelen

Sloop onderdelen aanvragen was nog nooit zo gemakkelijk. Bespaar tot wel 60% met autosloop onderdelen. Plaats binnen 10 seconden uw gratis aanvraag via het onderstaande formulier.

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw e-mail

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

  • Gratis onderdelen zoeken
  • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
  • Vergelijk offertes van bedrijven
  • Eenvoudig via kenteken zoeken

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlHet voordeel van slooponderdelen

Elke auto heeft tijdens de levensduur meerdere keren nieuwe onderdelen nodig. De kosten van auto onderdelen kunnen hard oplopen. Door gebruik te maken van tweedehands auto onderdelen, zoals slooponderdelen, bespaart u flink ten opzichte van de nieuwprijs. Ondanks dat de auto onderdelen al gebruikt zijn in een auto, zijn de onderdelen die aangeboden worden nog in zeer goede conditie. Veel slooponderdelen komen op de markt doordat een auto schade heeft gehad of doordat cruciale onderdelen van de motor kapot zijn, waardoor repareren niet uit kan. 

Het voordeel van de auto sloop onderdelen is dat dit specifieke onderdelen uit een sloop- of schadeauto betreffen, die zorgvuldig zijn gecontroleerd op de conditie, kwaliteit en werking. Ondanks dat de onderdelen nog goed werken en vele kilometers meegaan, kunnen ze niet meer als nieuw worden aangeboden. Hierdoor bespaart u tot wel 60% op de nieuwprijs van de onderdelen.

Welke sloop onderdelen kan ik vinden?

Bij OnderdelenZoeker.nl is het mogelijk om elk gewenst sloop onderdeel te vinden. Wij richten ons met onze onderdelen op zowel auto's als motoren, waarbij het overgrote aanbod van onderdelen auto onderdelen betreft. Naast het plaatsen van een aanvraag via een formulier is het ook mogelijk om via de online voorraad auto onderdelen het onderdeel te zoeken en contact op te nemen met de verkoper van het betreffende onderdeel. Bij beschikbaarheid van het onderdeel ontvangt u meestal binnen 2 dagen bericht.

Auto onderdelen van de sloop vinden

Om uw sloop onderdeel te vinden kunt u en aanvraag plaatsen via het bovenstaande formulier. Het plaatsen van een aanvraag kost slechts 10 seconden en is zeer gemakkelijk. Om uw auto slooponderdelen te vinden volgt u deze stappen:

  1. Vul het kenteken in van de auto waarvoor onderdelen benodigd zijn
  2. Voer het chassisnummer (het VIN-nummer) in (niet verplicht)
  3. Vul het benodigde onderdeel in
  4. Vul een e-mailadres in, waar de offertes naartoe gestuurd worden
  5. Klik op "Verder"

De aanvraag zal direct verstuurd worden naar alle auto sloperijen, demontagebedrijven en garagebedrijven die aangesloten zijn bij OnderdelenZoeker.nl. In de meeste gevallen zult u binnen 24 uur het juiste onderdeel hebben gevonden.

Tip: de voorraad van sloperijen wisselt dagelijks, bij geen respons kunt u na 2 dagen opnieuw uw aanvraag plaatsen.

De bij OnderdelenZoeker.nl aangesloten auto sloperijen

OnderdelenZoeker werkt samen met bijna 200 sloperijen, demontagebedrijven en andere leveranciers van tweedehands auto onderdelen. Via OnderdelenZoeker.nl vindt u daardoor gemakkelijk het onderdeel wat u nodig heeft voor uw auto. Voor de 15 meest populaire merken hebben wij specifieke pagina's, waarop u ook gemakkelijk een aanvraag kunt plaatsen voor het betreffende merk. Daarnaast kunt u het bovenstaande formulier gebruiken voor het plaatsen van een aanvraag. 

BMW sloperij Mercedes sloperij Skoda sloperij
Citroën sloperij Mitsubishi sloperij Suzuki sloperij
Daihatsu sloperij Opel sloperij Toyota sloperij
Fiat sloperij Peugeot sloperij Volkswagen sloperij
Ford sloperij Seat sloperij Volvo sloperij

Sloop onderdelen zoeken via OnderdelenZoeker.nl

​OnderdelenZoeker biedt een handige tool voor het vinden van verschillende sloop onderdelen voor uw auto. U hoeft slechts drie korte notities in te vullen voordat uw zoektocht naar sloop onderdelen begint! Vul hierboven het kenteken van uw auto in of het type auto waarvoor u sloop onderdelen zoekt, het gezochte onderdeel en uw e-mail adres. OnderdelenZoeker vraagt bij verschillende sloperijen uw gevraagde sloop onderdelen aan en bericht u bij succes. De tool is gratis en vrijblijvend!

Voor wie is OnderdelenZoeker.nl opgericht?

OnderdelenZoeker.nl is opgericht voor zowel particulieren als zakelijke klanten die op zoek zijn naar auto onderdelen tegen de beste prijs. Dagelijks kopen een groot aantal gerenommeerde garages en schadeherstellers onderdelen via OnderdelenZoeker.nl. Sinds onze oprichting in 2003 zijn wij elke dag bezig om onze klanten te voorzien van de beste tweedehands auto onderdelen.