Originele hoedenplank

Bent u op zoek naar een originele hoedenplank voor uw auto? Zoek dan hier gratis en vrijblijvend naar nieuwe & gebruikte auto-onderdelen bij meer dan 100 aanbieders. Vul het aanvraagformulier in en ontvang vaak binnen enkele minuten bericht waar u uw hoedenplank kunt vinden.

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw email

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

 • Gratis onderdelen zoeken
 • 172 Bedrijven staan voor u klaar
 • Vergelijk offertes van bedrijven
 • Eenvoudig via kenteken zoeken

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

9119 Klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlOriginele hoedenplank

De hoedenplank is een auto-onderdeel wat nog wel eens kapot wil gaan. Dit kan gebeuren omdat er iets zwaars op gezet wordt waardoor de hoedenplank doorzakt of zelfs breekt. Ook gebeurt het regelmatig dat er luidsprekers in gebouwd worden. Wanneer bij verkoop van de auto de luidsprekers verwijderd worden, blijven er 2 gaten achter.

Tegenwoordig hebben veel auto's oprolbare oplossingen, de zogenaamde rollo of rolhoes. Deze zijn in aanschaf vaak duurder dan de standaard hoeden'plank'.

Ver weg de meeste auto's die naar de sloop gaan, hebben een hoedenplank die nog prima in orde is. Hierdoor kan voor bijna elke auto een originele hoedenplank gevonden worden via OnderdelenZoeker.

 

Waarom OnderdelenZoeker?

Natuurlijk kunt u nu op zoek gaan naar alle autodemontagebedrijven of sloperijen bij u in de buurt. Dat kost u waarschijnlijk niet alleen veel tijd maar ook kan er ook toe leiden dat u niet de goedkoopste aanbieder vindt. Bij ons bereikt u met maar één aanvraag alle 100+ aangesloten demontagebedrijven en andere onderdelenleveranciers. Zodra zij uw aanvraag zien, zullen wij hun voorraden raadplegen. Hebben zij die ene originele hoedenplank in hun voorraad? Dan ontvangt u direct een offerte waar en tegen welke prijs u uw onderdeel kunt komen ophalen. Sommige bedrijven willen het onderdeel ook graag naar u opsturen.
 

Een hoedenplank aanvragen

Het is heel gemakkelijk om auto-onderdelen via OnderdelenZoeker aan te vragen. U hoeft alleen het aanvraagformulier in te vullen. De rest doen wij voor u.

Begin met het invullen van het kenteken van uw auto. Heeft u het kenteken niet bij de hand of heeft u geen Nederlands kenteken? Selecteer dan handmatig het precieze model en de juiste uitvoering van uw auto. Let erop dat dit daadwerkelijk klopt want soms passen onderdelen van één uitvoering net niet op een andere.

Vul vervolgens in, welk onderdeel u zoekt. In dit geval dus "hoedenplank". Wees daarbij zo specifiek mogelijk en voeg evt. een foto of extra beschrijving toe.

Als laatste vult u uw e-mailadres in. Dit e-mailadres gebruiken wij niet om u te spammen. Beloofd. Wij gebruiken het uitsluitend om u mogelijke offertes toe te sturen.Vaak gebeurt dit al binnen 15 minuten. Als u een offerte gekozen heeft, kun u zelf afspraken over de prijs en de levering maken met de aanbieder. U bent echter niet verplicht om in te gaan op één van de offertes.

 

U kunt ook een account op OnderdelenZoeker aanmaken. Zo vindt u al uw aanvragen en offertes in één omgeving. Wel zo handig als u vaker naar onderdelen zoekt.


 

 • hoedenplank voor een Seat Leon 1.4 EcoTSI Xcellence
 • hoedenplank voor een Ford Ka 1.2 Trend
 • hoedenplank voor een Renault Twingo 1.2 Comfort
 • hoedenplank voor een Suzuki Alto 1.1 GX Spirit
 • hoedenplank voor een Seat Ibiza SC 1.4 TSI Cupra
 • hoedenplank voor een Smart fortwo coupé 1.0 Pure
 • hoedenplank voor een Toyota Aygo 1.0 VVT-i x-clusiv
 • hoedenplank voor een Toyota Yaris 1.0 VVT-i
 • hoedenplank voor een Seat Ibiza SC 1.4 TSI Cupra
 • hoedenplank voor een Chevrolet Kalos 1.2 Pure