Autosloperij in de buurt vinden

Onderdelenzoeker werkt nauw samen met meer dan 100 verschillende autosloperijen. Op deze manier vindt u altijd de autosloperij die het tweedehands auto onderdeel heeft waar u naar op zoek bent. In iedere regio zit wel een autosloperij, dus ook in uw buurt. Vul uw kenteken in en vind direct een geschikte autosloperij!

Autosloperij voor uw autosloop onderdelen

Zoekt u specifieke autosloop onderdelen? Bij Onderdelenzoeker vindt u al uw benodigde autosloop onderdelen via een bij bij OnderdelenZoeker.nl aangelsoten autosloperij. Bekijk in onderstaande kaart de diverse autosloperijen bij u in de buurt. Klik op de bedrijfsnaam voor meer informatie over de autosloperij, zoals het adres en de contactgegevens.

>> Bekijk direct alle autosloperijen.

Waar zit een autosloperij in de buurt?

In Nederland zijn tientallen autosloperijen gevestigd, waardoor er ook in uw buurt een autosloperij. Op deze pagina hebben wij een compleet overzicht toegevoegd van alle bij ons bekende autosloperijen. In dit overzicht kunt u op basis van de vestigingsplaats of de provincie waarin een autosloperij gevestigd is zoeken naar een autosloperij in de buurt.

>> Klik hier om direct naar alle autosloperijen in de buurt te gaan.

Populaire sloop onderdelen en automerken

De vraag naar sloop onderdelen verschilt erg per merk en model auto. Bij OnderdelenZoeker.nl hebben we een groot aanbod aan auto onderdelen voor heel veel verschillende merken. Merken waarbij er geregeld veel vraag naar sloop onderdelen is, zijn bijvoorbeeld Toyota, Fiat en Ford. Via ons vindt u echter voor bijna alle automerken de onderdelen die u nodig heeft. Auto-onderdelen die populair zijn bij OnderdelenZoeker zijn onder andere achterbumpers, brandstofpompen, koplampen, katalysators, versnellingsbakken en voorbumpers. Maar dit is slechts een greep uit alle auto onderdelen die u via ons kunt verkrijgen. 

Nieuwe en tweedehands Audi onderdelen

Een populair merk bij OnderdelenZoeker is Audi. Voor Audi ontvangen we geregeld aanvragen voor auto-onderdelen. De aangesloten autosloperijen en demontagebedrijven kunnen u voorzien in nieuwe en tweedehands Audi onderdelen. U bespaart hierdoor een hoop geld en bent verzekerd van goed functionerende onderdelen.

Nieuwe BMW onderdelen van autosloperijen

Ook BMW is populair als het gaat om auto-onderdelen. Naast tweedehands onderdelen voor BMW kunt u bij Onderdelenzoeker.nl ook een oproep plaatsen voor nieuwe BMW onderdelen. De ruim honderd aangesloten bedrijven hebben samen een grote hoeveelheid aan onderdelen voor allerlei BMW modellen. Bent u dus op zoek naar onderdelen voor uw BMW? Plaats dan een oproep!  

Tweedehands Mercedes onderdelen 

 Of u nu een Mercedes A-klasse, C-klasse, E-klasse, S-klasse of GLA-klasse rijdt. U wilt natuurlijk dat alle onderdelen van uw Mercedes naar behoren werken. Bij OnderdelenZoeker vindt u tweedehands Mercedes onderdelen in goede staat en tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Vraag eenvoudig het onderdeel aan dat u zoekt door een aanvraag in te dienen op de website. U ontvangt vervolgens offertes van de aangesloten bedrijven. Zo kiest u het onderdeel dat u nodig heeft tegen de meest voordelige prijs. 

Tweedehands Volvo onderdelen aanvragen 

Zijn onderdelen van uw Volvo toe aan vervanging? Onderdelenzoeker heeft dankzij de aangesloten autosloperijen en demontagebedrijven een groot aanbod aan gebruikte Volvo onderdelen. Of u nu onderdelen zoekt voor de V40 tot en met V70, de S-modellen of de XC-modellen. Bij OnderdelenZoeker vindt u de onderdelen die u nodig heeft.

Zo kunt u autosloperij onderdelen aanvragen

Het aanvragen van sloop onderdelen via OnderdelenZoeker.nl is eenvoudig. Via onze voorpagina of pagina van het merk of model van uw auto kunt u een onderdeel aanvragen. Vul uw kenteken in, selecteer de juiste uitvoering en selecteer vervolgens het benodigde onderdeel. Na het invullen van uw gegevens klikt u op "Verzenden" en uw aanvraag wordt direct naar meer dan 100 aangesloten partners verstuurd.

Voordeel van auto onderdelen van de sloperij

Het gebruik van auto onderdelen die van een sloperij bij u in de buurt vandaan komen heeft twee grote voordelen. Het eerste belangrijke voordeel is de prijs van de onderdelen. Sloop onderdelen zijn tot wel 70% goedkoper dan nieuwe onderdelen, wat een flinke besparing in de kosten van een onderdeel oplevert. Daarnaast dragen sloop onderdelen ook bij aan een beter milieu. Door onderdelen die in goede staat zijn nogmaals te gebruiken, hoeven er geen nieuwe onderdelen geproduceerd te worden.

Op zoek naar een onderdeel voor uw auto?
OnderdelenZoeker helpt u gratis en vrijblijvend bij het vinden van nieuwe en tweedehands auto onderdelen. Plaats via het onderstaande formulier een gratis aanvraag en krijg binnen enkele minuten reacties van garages, autosloperijen en demontagebedrijven.

Bedrijfsnaam Vestigingsplaats
Schrauwen Auto-onderdelen
Breda
Maresia Auto Recycling
Kaatsheuvel
Altijd Raak Penders Auto’s & Parts B.V
Vlaardingen
Autobedrijf Eric de Kort
Kaatsheuvel
Hunter Parts
Gorredijk
Kleine Staarman Asia Groep
Bornerbroek
Merc Parts Hobo
Brakel
Drostonderdelen
Kesteren
CSN Engines
Boekel
Maresia Parts
Kaatsheuvel
Auto/Onderdelenbedrijf Egbert de Boer
Hemrik
Relder Parts Japanse Ond.
OSPEL
Autodemontagebedrijf Kempenaar BV
Driebergen-Rijsenburg
Van der Ven Auto Recycling B.V.
ROOSENDAAL
Autosloperij Stegeman V.O.F.
Laren
Auto Samsen B.V.
HENGELO
Feelders Autodemontage
Den Dolder
Garage-Autodemontage Wouters
BLADEL
Kaslo Auto Recycling
NIJMEGEN
Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot
MALDEN
Beiboer MB parts
DRACHTEN
Autobedrijf Hans Bolink
Deventer
MML Carparts BV
Hoogenweg
Brabo Rolls Parts BV
Hillegom
Auto Recycling Ferwert
Ferwert
Kaaboun autoservice & demontage
Leeuwarden
BM Parts B.V.
Surhuisterveen
First Transmissie B.V.
Schiedam
BMW-E39 Onderdelen
Baarlo
APST
Heteren
Focus Automotive
Roosendaal
L.H.R.
Zwaagdijk
Dagparts
Boskoop
Venema Autoparts
Wouterswoude
CPL Engines
Haaksbergen