Ford onderdelen

Ford onderdelen nodig? Vind ze hier via onze leveranciers. U krijgt direct bericht als het betreffende onderdeel is gevonden.

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw email

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

 • Gratis onderdelen zoeken
 • 172 Bedrijven staan voor u klaar
 • Vergelijk offertes van bedrijven
 • Eenvoudig via kenteken zoeken

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

9119 Klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlFord onderdelen

Bent u op zoek naar Ford onderdelen, voor bijvoorbeeld uw Ford Fiesta, Ford Focus of Ford Mondeo? Dan bent u op deze website aan het juiste adres. OnderdelenZoeker is dé perfecte manier om op een voordelige en snelle manier aan de juiste Ford onderdelen voor uw auto te komen. Dit bespaart u veel tijd, geld en moeite, omdat u niet langer zelf alle bedrijven en garages hoeft te bezoeken of te bellen om te vragen of ze het gewenste onderdeel hebben liggen. Er zijn demotagebedrijven die hebben wel een motorkap voor uw Ford Focus, maar bijvoorbeeld weer geen linker voorscherm.  Of wel een achterklep voor een hatchback niet voor een sedan. En u wilt deze onderdelen graag allemaal omdat uw auto daar schade heeft.  Onderdelenzoeker lost dit voor u op. Het enige wat u hoeft te doen om gebruikte Ford onderdelen te gaan zoeken, is het gratis aanvraagformulier invullen. Wij gaan dan voor u op zoek en beroepen ons daarop op ons uitgebreide netwerk. 

Gebruikte Ford onderdelen van hoge kwaliteit

U kunt uitaard ook Ford onderdelen bij de Ford dealer kopen, maar deze zijn dan nieuw.  En nieuw is niet alleen duurder, maar ook minder duurzaam. Wij adviseren alleen nieuwe onderdelen te kopen als gebruikt niet verkrijgbaar is of niet veilig genoeg.  Nieuw kopen kan ook bij een auto-onderdelen webshop, die is meestal fors goedkoper dan bij de dealer, maar wist u dat u lang alle onderdelen niet kun krijgen bij deze shops.  Onderdelenshops verkopen alleen maar slijt- en schadedelen.  Dat zijn dus onderdelen die verslijten, bijvoorbeeld remblokken en remschijven of die kapot gaan bij een aanrijding zoals plaatwerk en radiateurs. Maar een autostoel of dashboard,  ECU  of dat soort dingen kunt u alleen bij de dealer of gebruikt kopen

Een Ford onderdeel nodig? Vul direct uw aanvraag in!

Zoals gezegd begint en eindigt uw zoektocht simpelweg met het invullen van ons gratis aanvraagformulier. U vult allereerst uw kentekennummer is, waarna uw vervolgens aangeeft welk onderdeel u zoekt. Laat ons wel duidelijk weten in welk type Ford u rijdt, anders gaan wij op zoek naar de verkeerde Ford onderdelen en daar heeft u uiteraard niets aan. Vul daarna uw NAW-gegevens zo compleet mogelijk in, zodat u goed te bereiken bent wanneer het gewenste onderdeel gevonden is. Bij OnderdelenZoeker zijn meer dan honderd automontagebedrijven, sloperijen en andere leveranciers van Ford onderdelen aangesloten. Wanneer u uw aanvraag plaatst, wordt deze dus direct gezien door al deze partners! De kans is dus zeer groot dat u al heel snel bericht krijgt met positief nieuws. Bij OnderdelenZoeker wordt maandelijks bijna drieduizend keer gezocht naar Ford onderdelen. U kunt ook profiteren!

Bent u toch op zoek naar Citroën onderdelen? Kijk dan eens op onze Citroën onderdelen pagina.

Voor kwalitatief hoogwaardige en voordelige tweedehands Ford onderdelen zoekt u dus eenvoudig online via OnderdelenZoeker.
Populaire Ford modellen

Voor de onderstaande Ford modellen zijn er de afgelopen maand de meeste onderdelen gezocht:

 • Ford Fiesta
  Fiesta
 • Ford Focus
  Focus
 • Ford Mondeo
  Mondeo

Laatst gezochte Ford onderdelen


 • 1 uur geleden 6c11-18c426 voor een Ford Transit 280M 2.2 TDCI
 • 1 uur geleden 5-versnellingsbak voor een Ford Fiesta
 • 2 uren geleden Linker voorscherm voor een Ford Focus 1.6-16V Ambiente
 • 2 uren geleden veerpoot voor een Ford Fiesta 1.3-8V Classic
 • 3 uren geleden EGR voor een Ford Mondeo Wagon 1.8 TDCi Ghia
 • 3 uren geleden airbag links stuur voor een Ford Focus 1.0 Trend
 • 4 uren geleden Dieselmotor voor een Ford Transit 300L 2.2 TDCI HD
 • 4 uren geleden Kabel om de chauffeurs stoel naar voren te klappen voor een Ford Fiesta 1.4-16V Futura XL
 • 5 uren geleden Stoel rechtsachter voor een Ford Transit Custom Tourneo 300 2.2 TDCI L1H1 Titanium