Originele nieuwe of tweedehands achterbumper

Achterbumper voor uw auto nodig? Zoek hier gratis en vrijblijvend naar een nieuwe of tweedehands achterbumper voor elk type en merk auto. Met maar één aanvraag bereikt u meer dan 100 aanbieders. Vaak ontvangt u daarom al binnen enkele minuten een eerste offerte.

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw e-mail

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

  • Gratis onderdelen zoeken
  • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
  • Vergelijk offertes van bedrijven
  • Eenvoudig via kenteken zoeken
  • 61 bedrijven hebben Achterbumper op voorraad

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlOriginele nieuwe of tweedehands achterbumper

De achterbumper is het achterste deel van de auto en zit onder achterklep. Bij auto´s waar de motor achterin zit, is de achterbumper onder de motorkap te vinden. De achterbumper en de voorbumper zijn bedoeld om bij een aanrijding de eerste klappen op te vangen. Bij oudere modellen zat het achterlicht en de richtingaanwijzer vaak in de achterbumper geïntergreerd.

Achterbumpers auto toen en nu

Vroeger, tot in de jaren '70 waren autobumpers vaak van metaal gemaakt. Hier kon je nog echt eens een bumpje mee uitdelen. De bumper is door de jaren heen een geheel geworden met de rest van de carrosserie. Ook is de bumper, voor en achter, tegenwoordig meegespoten in de kleur van de rest van de auto. De levert een mooi geheel op. Het nadeel is natuurlijk dat zomaar beschadigingen aan de bumper kunnen ontstaan. Eigenlijk is de bumper ook niet echt meer om te bumpen. Bij een kleine tik loopt u al de kans dat het plastic van de achterbumper scheurt. Nieuwe een gebruikte bumpers zijn niet de duurste auto onderdelen. De schade aan de auto is dus vaak beperkt. Spuiten is dan wel weer duur. Scheuren in metalen bumpers kunnen vaak weer gelast worden. Dit is vaak goedkoper dan een nieuwe bumper.

Een nieuwe of gebruikte achterbumper aanvragen

Het is heel gemakkelijk om auto-onderdelen via OnderdelenZoeker aan te vragen. U hoeft alleen het aanvraagformulier in te vullen. De rest doen wij voor u.

Begin met het invullen van het kenteken van uw auto. Heeft u het kenteken niet bij de hand of heeft u geen Nederlands kenteken? Selecteer dan handmatig het precieze model en de juiste uitvoering van uw auto. Let erop dat dit daadwerkelijk klopt want soms passen onderdelen van één uitvoering net niet op een andere.

Vul vervolgens in, welk onderdeel u zoekt. In dit geval dus "achterbumper". Wees daarbij zo specifiek mogelijk en voeg evt. een foto of extra beschrijving toe.

Snel offertes voor een nieuwe of tweedehands achterbumper ontvangen

Als laatste vult u uw e-mailadres in. Dit e-mailadres gebruiken wij niet om u te spammen. Beloofd. Wij gebruiken het uitsluitend om u mogelijke offertes toe te sturen.Vaak gebeurt dit al binnen 15 minuten. Als u een offerte gekozen heeft, kunt u zelf afspraken over de prijs en de levering maken met de aanbieder. U bent echter niet verplicht om in te gaan op één van de offertes.

U kunt ook een account op OnderdelenZoeker aanmaken. Zo vindt u al uw aanvragen en offertes in één omgeving. Wel zo handig als u vaker naar onderdelen zoekt.

Alle 3086 Achterbumper onderdelen direct bekijken

In de online voorraad van OnderdelenZoeker.nl vind je gemakkelijk het complete overzicht van achterbumper onderdelen. Zo kun je direct contact opnemen met de verkoper van deze achterbumper onderdelen. Op dit moment vind je 3086 achterbumper onderdelen op OnderdelenZoeker.nl.

Online Achterbumper voorraadAchterbumper onderdelen advertenties

Bekijk hieronder direct 3 van de 3086 resultaten voor Achterbumper onderdelen.

>> Alle Achterbumper onderdelen bekijken