Achterklep nodig voor uw auto? Tweedehands of nieuw kopen

Bent u op zoek naar een achterklep voor uw auto? Zoek hier gratis en vrijblijvend naar nieuwe & gebruikte auto-onderdelen bij meer dan 300 aanbieders.

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw e-mail

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

  • Gratis onderdelen zoeken
  • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
  • Vergelijk offertes van bedrijven
  • Eenvoudig via kenteken zoeken
  • 60 bedrijven hebben Achterklep op voorraad

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlAchterklep nodig voor uw auto? Tweedehands of nieuw kopen

Een kleine botsing tussen auto’s of een eenzijdig ongeluk kan zomaar tot schade leiden. Bijvoorbeeld aan de achterklep van uw auto. Wellicht zit er een deuk in of functioneert het kofferdeksel niet meer goed. Om uw auto er weer in originele staat uit te laten zien, is het mogelijk om een tweedehands kofferdeksel of een nieuw exemplaar te kopen. Het is uiteraard voordeliger om een gebruikte achterklep aan te schaffen. Dat scheelt aanzienlijk in de aankoopprijs. 

Belang van een goede achterklep

Het is belangrijk om de bagageruimte van uw auto goed af te sluiten. Een niet goed functionerende klep zorgt voor problemen. Bijvoorbeeld dat het deksel niet meer sluit en dus openblijft. Dat levert gevaar op tijdens het rijden. Het kan ook zijn dat de klep achter beschadigd is en esthetisch gezien niet meer mooi is. Een dergelijk defect is net zo eenvoudig op te lossen als een niet goed functionerende klep. 

Via OnderdelenZoeker.nl koopt u eenvoudig een tweedehands achterklep. Overigens hoeft er niet eens een botsing of ongeluk aan te pas te komen, want slecht onderhoud is ook funest voor het kofferdeksel. Het is al verstandig om er aandacht aan te besteden als u merkt dat de klep niet meer naar behoren functioneert. Indien het probleem niet is te herstellen, ligt het voor de hand een vervangende achterklep te kopen.

Tweedehands achterklep kopen: kwaliteit verzekerd

Het kopen van een nieuw deksel voor de bagageruimte van uw auto is altijd een mogelijkheid. Het is echter wel de duurste optie, want het kopen van een gebruikte achterklep is veel voordeliger. Dat scheelt u wel tot 60% in de kosten ten aanzien van de nieuwprijs. De aanschaf van tweedehands onderdelen, zoals een klep voor de achterkant van de auto krijgt dan ook vaak de voorkeur. 

Overigens is de kwaliteit van tweedehands achterkleppen prima, want de aangesloten leveranciers testen alle onderdelen zorgvuldig. Het gaat hier namelijk om onderdelen die afkomstig zijn van auto’s die zijn afgekeurd of te veel schade hebben. Garagebedrijven en demontagebedrijven kiezen er dan bijvoorbeeld voor om de auto te demonteren. Indien het kofferdeksel nog in een goede staat is, komt het als los onderdeel voor verkoop in aanmerking.

Alle soorten kofferdeksels beschikbaar via OnderdelenZoeker.nl

Een achterklep heeft de functie van een kofferdeksel van de auto, maar er zijn allerlei soorten uitvoeringen. Zo heeft een sedan een bagagedeksel dat de afgescheiden bagageruimte afsluit. Bij een hatchback of stationwagon sluit de klep niet alleen de kofferruimte af, maar ook de toegang tot de passagiersruimte. 

Via OnderdelenZoeker.nl zijn alle soorten kofferdeksels beschikbaar, zowel nieuwe als gebruikte achterkleppen. Het vervangen van de klep is overigens niet moeilijk. Na het verwijderen van de bedrading schroeft u de bouten los en verwijdert u het slot. Daarna schroeft u de bouten van de scharnieren los en demonteert u het deksel. vervolgens installeert u de nieuwe klep.

Binnen 15 minuten gratis offerte

Vul nu uw kenteken, bouwjaar en emailadres in om gratis offertes voor een nieuwe of gebruikte achterklep te ontvangen. Het verplicht u tot niets, maar u heeft wel de keuze om zo voordelig mogelijk uit te zijn.

 

Alle 2704 Achterklep onderdelen direct bekijken

In de online voorraad van OnderdelenZoeker.nl vind je gemakkelijk het complete overzicht van achterklep onderdelen. Zo kun je direct contact opnemen met de verkoper van deze achterklep onderdelen. Op dit moment vind je 2704 achterklep onderdelen op OnderdelenZoeker.nl.

Online Achterklep voorraadAchterklep onderdelen advertenties

Bekijk hieronder direct 3 van de 2704 resultaten voor Achterklep onderdelen.

>> Alle Achterklep onderdelen bekijken