Tweedehands dynamo via OnderdelenZoeker vinden

Een dynamo en vele andere nieuwe en gebruikte auto-onderdelen vindt u snel en makkelijk bij OnderdelenZoeker.nl. Vul onderstaand aanvraagformulier in, verstuur hem en onze partners gaan direct voor u op zoek naar de passende onderdelen. Vaak ontvangt u al binnen 15 min een eerste offerte.

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw email

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

 • Gratis onderdelen zoeken
 • 172 Bedrijven staan voor u klaar
 • Vergelijk offertes van bedrijven
 • Eenvoudig via kenteken zoeken

OnderdelenZoeker

Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

9119 Klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlTweedehands dynamo via OnderdelenZoeker vinden

De werking van de auto dynamo

Elke auto heeft een dynamo. Deze is bedoeld om elektrische energie op te wekken. Hij is met een snaar of met tandwielen aan de motor van de auto gekoppeld. Wanneer de motor draait, draait de dynamo dus mee. De stroom die zo wordt opgewekt, wordt geleverd aan het elektrisch boordnet van de auto.

Afhankelijk van de hoeveelheid elektriciteit waar de auto om vraagt, wordt de dynamo zwaarder belast. De dynamo wekt niet alleen elektriciteit op die de auto direct nodig heeft. Hij zorgt er ook voor dat de accu van de auto opgeladen wordt voor momenten dat de motor niet draait. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het starten van de auto. De startmotor gebruikt erg veel stroom die uit de accu gehaald wordt.

Een dynamo aanvragen

Is uw auto dynamo kapot? Of wilt u om een andere reden een nieuwe dynamo kopen? Dan kan dit in sommige gevallen nogal duur worden. Heeft u er ooit over nagedacht dat u ook tweedehands onderdelen in uw auto zou kunnen zetten? Via OnderdelenZoeker vindt u snel en gemakkelijk alle nieuwe en tweedehands onderdelen voor uw auto. Wat u uiteindelijk ook kiest, alle onderdelen zijn in ieder geval altijd van originele kwaliteit.

Om een aanvraag te plaatsen op OnderdelenZoeker, vult u in bovenstaand formulier als eerste uw kenteken in. Geen Nederlands kenteken of geen kenteken bij de hand? Dan kunt u uw auto ook handmatig selecteren. Let er dan wel op dat u exact de uitvoering van uw auto kiest. Een klein verschil in uitvoering kan in sommige gevallen al betekenen dat een onderdeel niet meer past.

Geef daarna aan welk onderdeel u zoekt en omschrijf in dit geval de dynamo nader als u verwacht dat er onduidelijkheden zouden kunnen ontstaan. Voeg eventueel ook nog een foto toe van het onderdeel dat u zoekt. Aansluitend vult u uw NAW-gegevens in en plaatst u uw aanvraag gratis en vrijblijvend. Op dit moment is uw aanvraag zichtbaar voor al onze partners die direct voor u op zoek gaan naar de juiste dynamo. Grote kans dat u al binnen een kwartier een bericht ontvangt via telefoon of e-mail dat een dynamo voor uw auto gevonden is.

Als u meerdere offertes heeft ontvangen, kunt u zelf een keuze maken met welke aanbieder u in zee gaat. U bent echter tot niets verplicht. Met elkaar spreekt u de prijs en de leveringsvoorwaarden af. In de meeste gevallen kunt u de onderdelen direct zelf komen ophalen. Sommige aanbieders willen deze ook opsturen.

 • dynamo voor een BMW 5-serie Touring 530d High Executive
 • dynamo voor een Renault Scenic 1.6-16V RXE
 • dynamo voor een Seat Ibiza 1.4-16V Stella
 • dynamo voor een Renault Clio 1.2-16V Business Line
 • dynamo voor een BMW 3-serie Touring 320d Executive
 • dynamo voor een Volkswagen Transporter 2.5 TDI 340 4Motion Trendline DC
 • dynamo voor een Ford Mondeo 2.0-16V Trend
 • dynamo voor een Citroen Saxo 1.4i VTS
 • dynamo voor een Opel Combo 1.7 D
 • dynamo voor een Peugeot 206 1.4-16V Gentry