Hoe kan ik een account aanmaken?

Sinds kort hoeft u bij OnderdelenZoeker geen account meer aan te maken als u een aanvraag op de website plaatst. Dat kan wel zo handig zijn als u eenmalig een onderdeel zoekt. Dan hoeft u ook geen wachtwoord te onthouden.

Komt u echter vaker terug en vraagt u regelmatig onderdelen aan, kan het slim zijn om toch een account aan te maken bij OnderdelenZoeker. In een account kunt u namelijk alle aanvragen terugvinden, alle offertes voor de diverse aanvragen bekijken en uw gegevens beheren. Als u dan ook ingelogd blijft, hoeft u bij een volgende aanvraag eigenlijk alleen nog uw auto kiezen en het onderdeel dat u op dat moment zoekt.

Hoe maak ik een account aan?

Een account bij OnderdelenZoeker is heel snel en makkelijk aan te maken. Klik op de oranje button "Inloggen" boven rechts in de menubalk. Helemaal onderaan het vensterstje staat een blauwe link "Registreren". Klik op deze link en volg de aanwijzingen.

Voordelen van een account bij OnderdelenZoeker

Met een account bij OnderdelenZoeker heeft u een aantal voordelen:

  • U hoeft bij een volgend bezoek niet opnieuw alle gegevens in te voeren. Inloggen is voldoende om alle gegevens op te halen.
  • U heeft al uw aanvragen in één handige overzicht. Ook aanvragen die u met datzelfde e-mailadres geplaatst heeft voordat u een account heeft aangemaakt.
  • U kunt alle offertes bekijken en met elkaar vergelijken.
  • Als uw gegevens wijzigen, hoeft u dit maar één keer aan te passen.

Voor uw account kunt u zelf het wachtwoord kiezen zodat u het makkelijk kunt onthouden.