Na 48 u nog steeds geen reactie op mijn aanvraag - wat nu?

Heeft u na 2 dagen nog geen reactie op uw aanvraag gehad? Controleer dan voor de zekerheid of uw e-mailadres bij de aanvraag klopt. Kijk ook in de spamfilter van uw e-mail of de reacties daar per ongeluk terecht zijn gekomen. Klopt uw e-mailadres en is uw spamfilter leeg, dan kunt u uw aanvragen en eventuele offertes ook terugvinden in 'Mijn OnderdelenZoeker'. Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan op OnderdelenZoeker.nl.

Als u ook onder 'Mijn OnderdelenZoeker' geen reacties vindt, dan is het door u gezochte onderdeel waarschijnlijk op dat moment niet leverbaar. De voorraad van de demontagebedrijven wisselt echter dagelijks. Het is daarom zinvol om uw aanvraag na een aantal dagen weer omhoog of opnieuw te plaatsen. Klik hiervoor gewoon op 'Verlengen'. Dit kunt u doen via 'Mijn OnderdelenZoeker'. Met een beetje geluk ontvangt u dan wel snel een reactie op uw aanvraag.

Mogelijk bent u op zoek naar een klein onderdeeltje voor uw auto. In dat geval kan het zijn dat u geen reactie op uw aanvraag ontvangt omdat de kosten voor het verwerken van uw aanvraag en het opsturen van dit onderdeel hoger zouden zijn dan de waarde van het onderdeel zelf.