Cruise control Citroën Berlingo / Peugeot Partner 1.6 HDI

€ 285,00

Beschrijving

Bespaar brandstof en maak uw autoritten comfortabeler!

Wij bouwen cruise control in uw auto, klaar terwijl u wacht.

Speciaal voor de Berlingo (First) en Partner van bouwjaar 2006 tot 2010 van het model M59 met 1.6 HDI 75pk en 1.6 HDI 90pk motoren: inbouw van originele cruise control met originele fabrieksonderdelen, dit zijn onder andere de bediening en het instrumentenpaneel.

Werkwijze: u maakt een afspraak en komt langs met uw auto. Wij bouwen de cruise control in en u kunt onder het genot van een kopje koffie wachten op de inbouw, na inbouw volgt er een korte proefrit waarna u uitleg krijgt over de werking van de cruise control.

Dit betreft een inbouw van cruise control waarbij vervanging van het instumentenpaneel noodzakelijk is, uiteraard wordt bij elke auto gecontroleerd of het standaard instrumentenpaneel niet vervangen hoeft te worden. (als het instrumentenpaneel vervangen moet worden is de prijs €285,-, als het instrumentenpaneel niet vervangen hoeft te worden is de prijs €215,-) 

Bij vervanging van het instrumentenpaneel wordt de originele kilometerstand gegarandeerd.

Let op: ondanks de zorgvuldig samengestelde modellenlijst kan het voorkomen dat de ingebouwde cruise control niet werkt in uw auto. In dat geval verwijderen wij de bedieningshendel en eventueel het instrumentenpaneel zonder sporen achter te laten, hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.

Als u een aanvraag doet dan kunnen wij u het snelste verder helpen als u de laatste 8-cijfers van uw chassisnummer (VIN) meestuurt met de aanvraag.

De installatietijd bedraagt ca. 45 Minuten.

De genoemde prijs is een (vaste) all-in prijs: onderdelen + inbouw + uitleg, voor €285,- incl. BTW

Het maken van een afspraak is mogelijk op:
maandag 19:30 - 21:30
dinsdag 19:30 - 21:30
woensdag -
donderdag 19:30 - 21:30
vrijdag -
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag - 
 
 

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Origineel / Imitatie
Origineel
Onderdeel niet gevonden?
OnderdelenZoeker helpt u gratis en vrijblijvend bij het vinden van nieuwe en tweedehands auto onderdelen. Plaats via het onderstaande formulier een gratis aanvraag en krijg binnen enkele minuten reacties van garages, autosloperijen en demontagebedrijven.
Aangeboden door

Geschikt voor o.a.

Citroen
Laden...
Peugeot
Laden...
Neem contact op met Fieten Auto's over deze Cruise control