Navigatiesysteem Audi A3 ('13-'17) Navi Lock

N.O.T.K.

Beschrijving

Navi lock is een onzichtbare, mechanische beveiliging waarbij het navigatiesysteem wordt verankerd in het dashboard en aan de carrosserie van de auto.

De Navi Lock is een preventief werkend systeem. De Navi Lock zorgt voor een solide en permanente afbakening van het navigatiesysteem in het dashboard. De Navi Lock is zo ontworpen, zodat het  niet met standaard gereedschap gedemonteerd kan worden. Dat houdt in de praktijk dus in dat dieven voor verassingen komen te staan en niet het juiste gereedschap bij hun hebben. Los daarvan zal door middel van opvallende, maar toch kleine stickers worden aangegeven dat het navigatie systeem is voorzien van zo een Lock systeem. Dus de inbrekers laten het wel uit hun hoofd om er überhaupt aan te beginnen.
Het is namelijk zo dat het nu veel te veel tijd gaat kosten om het systeem te demonteren, je hebt namelijk  meer gereedschap nodig en je moet veel meer geluid maken om hem eruit te kunnen krijgen. Dit zijn nu net de 3 dingen dingen waar hun een hekel aan hebben, dus zullen ze uw auto hoogstwaarschijnlijk overslaan en het helaas bij een ander gaan proberen.

Kosten voor het leveren en monteren van de Navi Lock zijn €300 inclusief de btw/
 
 
 

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Onderdeel niet gevonden?
OnderdelenZoeker helpt u gratis en vrijblijvend bij het vinden van nieuwe en tweedehands auto onderdelen. Plaats via het onderstaande formulier een gratis aanvraag en krijg binnen enkele minuten reacties van garages, autosloperijen en demontagebedrijven.
Aangeboden door

Geschikt voor o.a.

Audi
Laden...
Neem contact op met Carassist BV over deze Navigatiesysteem