Originele nieuwe of gebruikte radiateur

Heeft u een radiateur voor uw auto nodig? Zoek dan hier gratis en vrijblijvend naar nieuwe & gebruikte auto-onderdelen. U plaatst hieronder uw aanvraag en meer dan 100 aanbieders doorzoeken voor u direct hun voorraad. Vaak ontvangt u daarom al binnen enkele minuten een eerste offerte. Gratis en vrijblijvend.

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw e-mail

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

  • Gratis onderdelen zoeken
  • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
  • Vergelijk offertes van bedrijven
  • Eenvoudig via kenteken zoeken
  • 41 bedrijven hebben Radiateur op voorraad

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlOriginele nieuwe of gebruikte radiateur

Elke auto met een verbrandingsmotor produceert warmte. Omdat een motor in een auto ook tegenwoordig nog steeds erg onrendabel is, wordt er erg veel warmte geproduceerd. Hierdoor moet de motor gekoeld worden. De radiateur vormt daarbij een belangrijk onderdeel van het koelsysteem.

De werking van de radiateur

Om er voor te zorgen dat de motor niet oververhit raakt, moet deze gekoeld worden. Dit kan met geforceerde of rijwindkoeling. Alle hedendaagse autos worden echter met vloeistof gekoeld. Deze vloeistof wordt door de gehele motor gepompt om warmte op te nemen. Deze warme moet natuurlijk ook weer afgevoerd worden. Hiervoor wordt de koelvloeistof langs de radiateur gepompt. Een radiateur bestaat uit een groot aantal dunne buisjes, met daar omheen een fijnmazig lamellennetwerk. Wanneer de auto rijdt, stroomt de rijwind door de gril langs de radiateur waardoor het koelwater, en dus de motor, afkoelt. Wanneer de auto stilstaat, voorkomt een ventilator dat de motor oververhit raakt.

Een radiateur zoeken

Als u op zoek bent naar een bepaald auto-onderdeel, dan vindt u dit makkelijk en snel via OnderdelenZoeker. Bovendien is uw aanvraag altijd gratis en vrijblijvend. Zo kunt u altijd zelf kiezen of en met welke aanbieder u de deal sluit. Om onderdelen aan te vragen, hoeft u alleen het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen. De rest doen wij voor u.

Begin bij het invullen van het aanvraagformulier met het kenteken van uw auto. Heeft u het kenteken niet bij de hand of bent u niet in het bezit van een Nederlands kenteken? Selecteer dan handmatig het precieze model en de juiste uitvoering van uw auto. Let erop dat dit daadwerkelijk klopt want soms passen onderdelen van één uitvoering net niet op een andere.

Vul vervolgens in, welk onderdeel u zoekt. In dit geval dus "radiateur". Wees daarbij zo specifiek mogelijk en voeg evt. een foto of extra beschrijving toe.

In de laatste stap vult u uw e-mailadres in. Dit e-mailadres gebruiken wij uitsluitend om u mogelijke offertes voor de gezochte radiateur toe te sturen.Vaak gebeurt dit al binnen 15 minuten. U ontvangt geen spam van ons. Als u een offerte gekozen heeft, kun u zelf afspraken over de prijs en de levering maken met de aanbieder. U bent echter niet verplicht om in te gaan op één van de offertes.

TIP: Wist u dat u op OnderdelenZoeker ook een account aan kunt maken? Zo zijn u al uw aanvragen en offertes in één omgeving terug te vinden. Best handig als u vaker naar onderdelen zoekt.

 

Alle 442 Radiateur onderdelen direct bekijken

In de online voorraad van OnderdelenZoeker.nl vind je gemakkelijk het complete overzicht van radiateur onderdelen. Zo kun je direct contact opnemen met de verkoper van deze radiateur onderdelen. Op dit moment vind je 442 radiateur onderdelen op OnderdelenZoeker.nl.

Online Radiateur voorraadRadiateur onderdelen advertenties

Bekijk hieronder direct 3 van de 442 resultaten voor Radiateur onderdelen.

>> Alle Radiateur onderdelen bekijken