Nieuwe of tweedehands Honda Civic antenne nodig?

Bij OnderdelenZoeker.nl hebben wij één missie: een nieuwe, gereviseerde of tweedehands Honda Civic antenne voor u vinden. Doordat er meer dan 100 leveranciers van antenne onderdelen bij ons zijn aangesloten kunnen wij u helpen bij het vinden van een Civic antenne. Vul het aanvraagformulier op deze pagina in en we gaan direct voor u geheel gratis op zoek naar een antenne!

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw email

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

  • Gratis Honda onderdelen zoeken
  • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
  • Vergelijk offertes van bedrijven
  • Eenvoudig via kenteken zoeken

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlHonda Civic antenne


OnderdelenZoeker.nl helpt u bij het vinden van een antenne voor uw Honda Civic, ongeacht of u een nieuw, gereviseerd of tweedehands Honda onderdeel zoekt. Als hét platform voor auto onderdelen in alle condities helpen wij u bij het vinden van de beste Civic antenne. Bij OnderdelenZoeker.nl zijn meer dan 100 auto onderdelen leveranciers, sloperijen en garages aangesloten. Zo zorgen wij ervoor dat u snel een passende offerte voor een Honda Civic antenne ontvangt. 

Het verschil tussen een gereviseerde en tweedehands Honda Civic antenne 

Hoewel gereviseerde en tweedehands auto onderdelen sterk op elkaar lijken zit er een verschil tussen de beide onderdelen. Wanneer u een tweedehands Civic antenne aanschaft is deze al eerder in een auto gebruikt, net als een gereviseerd onderdeel. Tweedehands Honda onderdelen zijn echter nog van dermate goede kwaliteit, dat er geen reparatie of herstel hoeft plaats te vinden. Een gereviseerd onderdeel is echter gerepareerd en daardoor weer zo goed als nieuw. Het voordeel van een tweedehands Honda Civic antenne is dat dit onderdeel nog niet kapot is geweest, het voordeel van een gereviseerde Civic antenne is dat deze gerepareerd is en dus weer zo goed als nieuw is. Uiteindelijk is er voor beide soorten Honda Civic onderdelen wat te zeggen, maar zullen ze beide van dermate goede kwaliteit zijn. Hierdoor profiteert u van goede Civic onderdelen tegen prijsverschillen van wel 70% ten opzichte van de nieuwprijs.

Een antenne voor uw Honda Civic aanvragen

Het aanvragen via een Honda Civic antenne is eenvoudig, gratis en geregeld binnen gemiddeld 10 seconden. Om een Civic antenne aan te vragen volgt u de volgende stappen:

  • Scroll iets naar boven, naar het antenne aanvraagformulier.
  • Vul het kenteken van uw Honda Civic in.
  • Selecteer, indien nodig, het bouwjaar van uw Civic.
  • Standaard heeft ons systeem al het juiste onderdeel, in dit geval een antenne, geselecteerd. Wilt u nog een Civic onderdeel toevoegen? Klik dan op “Onderdeel toevoegen”.
    • Opmerking: via “Extra info” is het mogelijk om extra eisen, zoals een kleur, mee te sturen met de aanvraag.
  • Log vervolgens in of vul uw e-mailadres in
  • Klik op “Verder” en uw aanvraag wordt verstuurd

Na het versturen van de aanvraag ontvangt u offerte in uw mailbox. Afhankelijk van het onderdeel en de voorraad van een antenne bij de aangesloten leveranciers zijn dit één of meerdere offertes. Vervolgens kunt u de offertes vrijblijvend bekijken en vergelijken. In de offertes wordt ook vermeld of het om een nieuwe, gereviseerde of tweedehands antenne gaat. Gaat u akkoord met één van de offertes? Dan kunt u hierop reageren, zodat de aankoop van een Civic antenne afgerond kan worden.

Honda Civic
Honda Civic Onderdelen

Veel aangevraagde onderdelen voor een Honda Civic