Van der Ven Auto Recycling B.V.

OnderdelenZoeker

Van der Ven Auto Recycling B.V.

  • Ettenseweg 76, ROOSENDAAL
  • Noord-Brabant
Telefoonnummer: 0165-523914
Website: http://https://www.venauto.nl/
Op zoek naar een onderdeel voor uw auto?
OnderdelenZoeker helpt u gratis en vrijblijvend bij het vinden van nieuwe en tweedehands auto onderdelen. Plaats via het onderstaande formulier een gratis aanvraag en krijg binnen enkele minuten reacties van garages, autosloperijen en demontagebedrijven.

Extra informatie over Van der Ven Auto Recycling B.V.
Van der Ven Auto’s B.V. Specialist in kwaliteit auto onderdelen

Van der Ven Auto’s koopt wekelijks ruim 300 gebruikte- en sloopauto’s in en demonteert deze op de meest milieuvriendelijke wijze, ruim boven de ARN standaard. Onze vakmensen strippen de schadeauto's minutieus en slaan de (her)bruikbare onderdelen op in het magazijn. Vloeistoffen worden in tanks verzameld en wat overblijft, vindt zijn weg naar verwerking in recycling-producten. Kortom: Van der Ven Auto’s haalt meer uit auto’s dan erin zit!
Inkoop van gebruikte auto’s, schadeauto's en sloopauto’s

Van der Ven Auto’s in Brabant is bij STIBA en ARN aangesloten als auto demontagebedrijf. Wij hebben als doel de hoeveelheid afval van gebruikte- en sloopauto’s drastisch te verminderen. Wij zijn dan ook verplicht om materialen milieuvriendelijk te demonteren en deze hoogwaardig te verwerken. Een verplichting die wij graag nakomen. U betaalt er niets extra’s voor! Sloopauto gevraagd? Van der Ven Auto’s, hét bedrijf voor de inkoop van sloopauto’s.

Gratis ophaalservice sloopauto’s en schadeauto’s Van der Ven Auto’s betaalt een hoge opkoopprijs voor gebruikte- en sloopauto’s! Wij halen ze graag gratis bij u op! Wij hebben een landelijke dekking met onze auto ophaaldienst en deze bereikt dagelijks de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam.
Milieuvriendelijke autodemontage

Van der Ven Auto’s heeft sinds kort een nieuwbouwlocatie in Brabant als auto sloperij in gebruik genomen. In onze innovatieve demontagehallen kan men terecht voor een milieuvriendelijke verwerking van auto’s. Wij strippen de auto’s minutieus, waarbij de bruikbare auto-onderdelen in ons magazijn worden opgeslagen. Wij verzamelen vloeistoffen in tanks. Wat overblijft, vindt zijn weg naar verwerking in recyclingproducten. Van der Ven Auto’s haalt meer uit auto’s dan erin zit!
Gebruikte en nieuwe auto onderdelen

Van der Ven Auto’s in Roosendaal (Brabant) heeft voor elk automerk gebruikte en nieuwe auto-onderdelen. Van autodeuren tot bumpers en van zijspiegels tot volledige motorblokken. Ons magazijn heeft een opslag capaciteit voor +/- 150.000 geteste gebruikte auto onderdelen. De auto onderdelen zijn online te bezichtigen en te bestellen via onze website www.venauto.nl/parts.php Tevens verstrekken wij 3 maanden garantie op al onze aantrekkelijk geprijsde magazijn auto onderdelen.
Nederlands marktleider in autorecycling

Van der Ven Auto’s is op het gebied van autorecycling al jaren landelijk marktleider.

Occasions

Zoekt u voordelige 2de hands auto’s in Brabant? Wij hebben een snel wisselende voorraad goedkope occasions in Roosendaal van alle automerken en in alle prijsklassen. Met onze zoekmachine ziet u direct of ook uw auto ertussen staat. Elke occasion wordt met APK geleverd.