Feelders Autodemontage

OnderdelenZoeker

Feelders Autodemontage

  • Fornheselaan 162 -164, Den Dolder
  • Utrecht
Telefoonnummer: 030-2292528
Website: http://www.feeldersautodemontage.nl
Op zoek naar een onderdeel voor uw auto?
OnderdelenZoeker helpt u gratis en vrijblijvend bij het vinden van nieuwe en tweedehands auto onderdelen. Plaats via het onderstaande formulier een gratis aanvraag en krijg binnen enkele minuten reacties van garages, autosloperijen en demontagebedrijven.

Extra informatie over Feelders Autodemontage
Ons autodemontagebedrijf heeft zich gespecialiseerd in Japanse en Koreaanse auto’s en onderdelen. Ons bedrijf bestaat sinds 1986 en is gelegen op het industrieterrein Fornhese te Den Dolder. Het is begonnen als eenmansbedrijf en in die tijd demonteerden we alle merken auto’s. We begonnen ons echter te realiseren dat we de klanten beter van dienst konden zijn als we ons zouden gaan specialiseren in één of meer merken. Uiteindelijk hebben we gekozen voor alle Japanse en Koreaanse merken zoals Nissan, Mazda, Honda, Toyota, Daihatsu, Suzuki, Subaru, Mitsubishi, Hyundai, Kia, Daewoo en SsangYong. Ook begon de provincie de milieueisen aan te scherpen waardoor grote investeringen nodig waren.
In 2000 hebben de zaken maar in een keer goed aangepakt met het bouwen van een groot magazijn, een nieuwe werkplaats en kantoor. We hadden tevens het geluk dat een collega-buurman zijn zaak te koop zette, dus hebben we deze zaak erbij gekocht. Alles werd nu echter te groot voor één man, zodoende werd een V.O.F opgericht en een tweede man in de zaak opgenomen. Ook werd er iemand in dienst genomen, zodat we de zaak nu met zijn drieën draaien. Door de specialisatie kom je meer over de auto’s te weten en kun je gericht documentatie vergaren waardoor je klanten beter kunt adviseren. Dit alles werkt nu prima, per saldo demonteren we minder auto’s per jaar, maar de auto’s die we doen, gaan ook geheel uit elkaar, worden alle onderdelen gecheckt en in de magazijnen opgeslagen. We proberen natuurlijk uiteindelijk van zo veel mogelijk types en bouwjaren in huis te hebben, maar voornamelijk richten we ons op de Japanse en Koreaanse auto’s tussen de 5 en de 15 jaar oud.
Vroeger zag je de hobbyist met zijn gereedschapkistje op de sloop komen om zelf zijn onderdelen eraf te sleutelen, vooral op de zaterdag. Tegenwoordig is het meer balieverkoop. Dit is het gevolg van ondermeer de milieueisen, duurdere auto’s en de wens van de klanten. Op zich is de charme er wel een beetje afgegaan, maar als onderneming kun je tegenwoordig niet meer zonder internet, een uitgebreid advertentiepakket en je onderdelen los op voorraad. In onze magazijnen bevind zich een grote voorraad onderdelen van de merken NISSAN, MAZDA, MITSUBISHI, HONDA, TOYOTA, SUZUKI, SUBARU, HYUNDAI, KIA, DAEWOO, SSANGYONG, DAIHATSU. Deze onderdelen worden, indien nodig, verzonden door Nederland en de rest van Europa. Ook kopen wij loop- sloop- en schade-auto’s auto’s in van de bovengenoemde merken. U ontvangt hier, buiten een financiële vergoeding, natuurlijk ook een RDW-vrijwaring voor. Wij beschikken over een eigen ophaalservice.Andere sloperijen in de buurt van Feelders Autodemontage