Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

OnderdelenZoeker

Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

  • Sluisweg 18, MALDEN
  • Gelderland
Telefoonnummer: 024-3570310
Website: http://bartebben.nl
Op zoek naar een onderdeel voor uw auto?
OnderdelenZoeker helpt u gratis en vrijblijvend bij het vinden van nieuwe en tweedehands auto onderdelen. Plaats via het onderstaande formulier een gratis aanvraag en krijg binnen enkele minuten reacties van garages, autosloperijen en demontagebedrijven.

Extra informatie over Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot
Bart Ebben Specialist Citroën en Peugeot is volledig gespecialiseerd in gebruikte onderdelen, onderhoud en occasions van de merken Citroën en Peugeot. Dit kan door de unieke combinatie van een BOVAG Autobedrijf en een Stiba KZD*** Autodemontagebedrijf.

Het demontagebedrijf is in 2018 uitgebreid met een nieuw magazijn, waarin niet alleen vele duizenden extra onderdelen opgeslagen kunnen worden, maar waarin we ook onze demontageauto’s efficiënt op kunnen slaan. Onze onderdelen kenmerken zich door een hoge kwaliteit, scherpe prijzen en zijn met standaard drie maanden garantie uit voorraad leverbaar.
Doordat wij werken met een specialistisch en geavanceerd computersysteem kunnen wij precies inspelen op de vraag naar onderdelen en demonteren wij datgene dat gewenst is. Ons systeem geeft specifieke en gedetailleerde informatie over het onderdeel, waardoor wij zeker weten dat wij u het juiste onderdeel van het juiste type Citroën of Peugeot verkopen. Met meer dan veertig jaar ervaring is merk- en typekennis een van de sterke punten van Bart Ebben. Al onze onderdelen zijn actueel terug te vinden in de catalogus op www.bartebben.nl.
Totaalaanbieder
Om u als klant nog beter van dienst te zijn, gaat onze service verder dan het leveren van gebruikte onderdelen. Zo bieden wij ook nieuwe onderdelen aan als gebruikte onderdelen niet beschikbaar zijn of het onderdeel alleen nieuw kan worden gemonteerd, zoals bijvoorbeeld pakkingsets of slijtagedelen. Particulieren kunnen bovendien voor onderdelenmontage terecht in ons autobedrijf in Malden.

Met de toename van elektronica in de auto, lopen de kosten van een garagebezoek al snel hoog op. Kostbare computers (ECU’s), instrumentenpanelen, enz. kunnen gereviseerd worden, hetgeen voor de klant een grote kosten- en tijdbesparing oplevert omdat wij een ruilsysteem kennen. Dit kunnen wij doen omdat wij deze onderdelen standaard op voorraad hebben. Bij complexe storingen kunnen wij zelfs het zoekwerk van u overnemen in onze eigen werkplaats. Mede door deze waardevolle aanvullingen kan Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot steeds meer als totaalaanbieder worden gezien en is het werken met gebruikte onderdelen een meer dan volwaardig en duurzaam alternatief.