Offertes aanvragen voor een nieuwe of tweedehands afneembare trekhaak

Vraag online een offerte aan voor een nieuwe of gebruikte afneembare trekhaak en krijg zo meerdere offertes voor een afneembare trekhaak voor jouw auto.

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw e-mail

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

 • Gratis onderdelen zoeken
 • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
 • Vergelijk offertes van bedrijven
 • Eenvoudig via kenteken zoeken
 • 34 bedrijven hebben Trekhaak op voorraad

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlOffertes aanvragen voor een nieuwe of tweedehands afneembare trekhaak

Bent u op zoek naar een nieuwe of een tweedehands trekhaak die afneembaar is? Dan kunt u via OnderdelenZoeker.nl gemakkelijk en snel offertes opvragen bij leveranciers van afneembare trekhaken. Onze trekhaakleveranciers kunnen zowel gebruikte als nieuwe tweedehands trekhaken leveren. Het voordeel van een tweedehands trekhaak is het grote prijsverschil ten opzichte van een nieuwe trekhaak. Terwijl de kwaliteit van een gebruikte trekhaak uitstekend is, betaald u fors minder voor de aanschaf van een trekhaak. Dat is dus makkelijk bespaard! Mocht u wel de voorkeur hebben voor een nieuwe afneembare trekhaak, dan is dit ook mogelijk. Via het bovenstaande offerte formulier vraagt u gemakkelijk meerdere offertes op voor tweedehands afneembare trekhaken voor uw auto, zodat u deze kunt vergelijken.

Soorten afneembare trekhaken

Een afneembare trekhaak is in meerdere soorten leverbaar. Bij het kiezen van een afneembare trekhaak heeft u keuze uit de volgende 7 soorten:

 1. Een afneembare trekhaak met een vaste kogel
 2. Een horizontaal afneembare trekhaak
 3. Een verticaal afneembare trekhaak
 4. Een diagonaal afneembare trekhaak
 5. Een trekhaak met flenskogel 
 6. Een afneembare trekhaak voor hybride of compacte auto's
 7. Een trekhaak die weggedraaid kan worden

In veel gevallen wordt gekozen voor een verticaal of horizontaal afneembare trekhaak. Deze zijn eenvoudig te monteren en ook makkelijk te demonteren. Het demonteren van een trekhaak met een vaste kogel is wat meer werk, dit is een ideale trekhaak wanneer u van plan bent om hem intensief te gebruiken. Een diagonaal afneembare trekhaak is ook eenvoudig te monteren en demonteren, maar na demontage zal de trekhaak gedeeltelijk zichtbaar blijven onder uw auto. 

Voor speciale doeleinden kan een trekhaak met flenskogel gebruikt worden, dit is een goede toepassing voor bedrijfsauto's en off-road auto's die zware aanhangers moeten vervoeren. Als er bij uw auto geen trekhaak is toegestaan of als u over een kleine of hybride auto beschikt, is een trekhaak voor compacte en hybride auto's de juiste oplossing. Ook is een wegdraaibare trekhaak soms de beste keuze. Een wegdraaibare trekhaak wordt permanent aan uw auto gemonteerd, maar kan onder de auto gedraaid worden. Zo is de trekhaak niet zichtbaar, maar kunt u hem wel eenvoudig gebruiken wanneer dat nodig is.

Belangrijk bij de aanschaf van een afneembare trekhaak

Het aanschaffen van een afneembare trekhaak klinkt (en is) simpel, maar er zijn wel een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Wanneer u een afneembare trekhaak gebruikt, is het noodzakelijk om ook een trekhaak kabelset aan te schaffen. Een kabelset wordt gebruikt voor het bevestigen van een fietsendragen, aanhanger of caravan. Door de kabelset werkt alle elektra, zoals verlichting, op basis van de wettelijke eisen.

Toebehoren voor een afneembare trekhaak 

In veel gevallen zal de leverancier ook een aantal toebehoren meeleveren, zoals een afdekkapje, een kogelkapje en een opbergzak. Wanneer u specifieke toebehoren geoffreerd wilt hebben, kunt u dit aangeven in het formulier. Zo weet u zeker dat alle toebehoren voor uw afneembare trekhaak ook op de offerte staan en in één keer geleverd worden. Wel zo makkelijk! 

Alle 161 Trekhaak onderdelen direct bekijken

In de online voorraad van OnderdelenZoeker.nl vind je gemakkelijk het complete overzicht van trekhaak onderdelen. Zo kun je direct contact opnemen met de verkoper van deze trekhaak onderdelen. Op dit moment vind je 161 trekhaak onderdelen op OnderdelenZoeker.nl.

Online Trekhaak voorraadTrekhaak onderdelen advertenties

Bekijk hieronder direct 3 van de 161 resultaten voor Trekhaak onderdelen.

>> Alle Trekhaak onderdelen bekijken