Automatische versnellingsbak nieuw en tweedehands

Automaat of automatische versnellingsbak voor uw auto nodig? Zoek hier gratis en vrijblijvend naar nieuwe & gebruikte auto-onderdelen

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw e-mail

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

  • Gratis onderdelen zoeken
  • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
  • Vergelijk offertes van bedrijven
  • Eenvoudig via kenteken zoeken

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlAutomatische versnellingsbak nieuw en tweedehands

De automaat of automatische versnellingsbak is steeds vaker terug te vinden in auto's. Veel merken bieden hun luxe modellen standaard aan met een automaat.

Automatische versnellingsbak door de jaren heen

Een automaat is een versnellingsbak die automatisch koppelt en schakelt. Vroeger had een automaat vaak 3 of 4 verzetten (versnellingen). Tegenwoordig kan een automaat ook 5, 6 of 7 verzetten hebben en worden er zelfs automaten met 8 verzetten ontwikkeld. De hedendaagse automaat heeft vaak een mogelijkheid om zelf te schakelen. Hierbij gaat het koppelen nog steeds automatisch. Vroeger maakte een automaat een auto langzamer en minder zuinig. Met de huidige technologie doet een automaat wat betreft snelheid en verbruik vaak nauwelijks nog onder voor een handgeschakelde versnellingsbak. Dat verklaart ook waarom steeds meer mensen kiezen voor een automaat.

Gerobotiseerde handbakken

In verband met strengere milieueisen van de overheid zijn er tegenwoordig ook steeds meer gerobotiseerde handbakken te vinden. Dit zijn in feite gewone handgeschakelde versnellingsbakken, maar deze worden door een robot bedient. Deze robot is een stukje mechanisch en electronische intelligentie die bepaalt op welk moment er geschakeld moet worden. Omdat een robot beter dan een mens kan bepalen wat het juiste schakelmoment is, kan een auto hierdoor zuiniger worden.

Een automaat of versnellingsbak aanvragen

Bij OnderdelenZoeker is het heel makkelijk om een automaat aan te vragen. Voer als eerste uw kenteken in bovenstaand formulier in. Als u het kenteken niet weet of uw auto een niet-Nederlands kenteken heeft, kunt u merk, model en uitvoering van uw auto ook handmatig selecteren. Let er wel op dat u het juiste model en de goede uitvoering kiest. Alleen dan kunt u er zeker van uit gaan dat de aangevraagde auto onderdelen daadwerkelijk passen.

Wees zo concreet mogelijk

Vul nu het onderdeel in dat u zoekt, in dit geval dus "automaat" of "automatische versnellingsbak". Voeg er eventueel ook een foto toe of geef een duidelijke beschrijving zodat er geen twijfels kunnen ontstaan welk onderdeel u precies zoekt.

Contactgegevens

Als laatste vult u uw e-mailadres in. Op deze manier kunnen wij u de offertes toesturen. Zodra u het formulier verzonden heeft, is het zichtbaar voor alle aangesloten demontagebedrijven en andere onderdelenleveranciers. Houd uw e-mail goed in de gaten want vaak ontvangt u al binnen 15 min de eerste offertes. De keuze is vervolgens aan u. Kies de offerte die het beste bij uw auto en uw situatie past. Spreekt geen van de ontvangen offertes u aan? Uw aanvraag is vrijblijvend en gratis. U bent dus niet verplicht om een onderdeel af te nemen.

Wij beloven u dat wij uw e-mailadres uitsluitend gebruiken om u op de hoogte te stellen van nieuwe aanbiedingen en offertes. Wij gaan uw e-mail niet doorverkopen aan derden. U hoeft van ons geen spam te vrezen.

Alle 142111 onderdelen direct bekijken

In de online voorraad van OnderdelenZoeker.nl vind je gemakkelijk het complete overzicht van auto onderdelen. Zo kun je direct contact opnemen met de verkoper van deze auto onderdelen. Op dit moment vind je 142111 auto onderdelen op OnderdelenZoeker.nl.

Online Auto-onderdelen voorraadAuto onderdelen advertenties

Bekijk hieronder direct 3 van de 142111 resultaten voor auto onderdelen.

MMI bediening Audi A5 8T 8T0919611

Surhuisterveen

€ 299,00 - Gebruikt

Bekijk onderdeel
>> Alle auto onderdelen bekijken