Bobine: origineel en gebruikt

Op zoek naar een bobine? Zoek hier gratis en vrijblijvend naar nieuwe & gebruikte auto-onderdelen. Vul het formulier in en vraag het onderdeel aan!

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw e-mail

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

  • Gratis onderdelen zoeken
  • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
  • Vergelijk offertes van bedrijven
  • Eenvoudig via kenteken zoeken
  • 33 bedrijven hebben Bobine op voorraad

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlBobine: origineel en gebruikt

Wat is een bobine?

Voor een ontsteking zijn zoals bekend zuurstof, brandstof en een vonk nodig. In een automotor is de zuurstof en brandstof al aanwezig en is het de bougie die de benodigde vonk afgeeft. Voor deze vonk heeft de bougie wel een spanning van vele duizenden volts nodig. De inductiespoel die ervoor zorgt dat de spanning van de autoaccu, die veelal rond de 13 volt ligt, wordt omgezet in de vereiste hoogspanning, wordt 'bobine' genoemd. Een auto heeft meerdere bougies maar soms slechts één bobine. Vaak zijn het nieuwere auto's die één inductiespoel per bougie hebben, terwijl bij oudere auto's alle bougies op één inductiespoel zijn aangesloten. In uw auto kunt u eenvoudig zien of uw auto één of meerdere bobines heeft. Indien de auto één bobine heeft, dan lopen er namelijk bougiekabels van elke cilinder (waar een bougie zit) naar de inductiespoel. Is de motor van uw auto afgedekt met een plaat, da zult u deze eerst moeten demonteren voordat u kunt zien of uw auto één of meerdere bobines heeft.

Een bobine aanvragen

Bij OnderdelenZoeker kunt u eenvoudig een bobine aanvragen. Hiertoe hoeft u slechts uw kenteken in te vullen in het bovenstaande formulier, waarna automatisch wordt nagegaan welke auto u heeft. Indien u uw kenteken niet wil of kan invullen of indien u een auto heeft met een niet-Nederlands kenteken, dan kunt u handmatig uw eigen auto kiezen. U selecteert dan achtereenvolgens het bouwjaar, het merk, het model, het type en tot slot nog de uitvoering van uw auto. Bij 'onderdeel' vult u vervolgens 'bobine' in. Hier kunt u ook extra informatie invullen. Mocht u twijfelen of het echt dit onderdeel is dat u nodig heeft, dan kunt u hier ook nog wat extra informatie invullen. Hier heeft u ook de mogelijkheid om een foto te uploaden, mocht dit nodig zijn om uw situatie te verhelderen. Wilt u meerdere onderdelen bestellen? Klik dan op 'onderdeel toevoegen' en vul in welk onderdeel u nog meer nodig heeft. Dit moet dan uiteraard wel een onderdeel voor dezelfde auto zijn. Als laatste stap valt u uw e-mailadres in. Dit is het e-mailadres waarop OnderdelenZoeker u offertes toestuurt van verschillende onderdelenleveranciers. Alleen als u één van deze offertes accepteert, bent u verplicht deze te betalen. Het enkele aanvragen van de offertes verplicht u evenwel nergens toe en het staat u ook vrij om alle offertes af te wijzen. Uiteraard is de aanvraag ook geheel gratis.

Alle 864 Bobine onderdelen direct bekijken

In de online voorraad van OnderdelenZoeker.nl vind je gemakkelijk het complete overzicht van bobine onderdelen. Zo kun je direct contact opnemen met de verkoper van deze bobine onderdelen. Op dit moment vind je 864 bobine onderdelen op OnderdelenZoeker.nl.

Online Bobine voorraadBobine onderdelen advertenties

Bekijk hieronder direct 3 van de 864 resultaten voor Bobine onderdelen.

>> Alle Bobine onderdelen bekijken