Distributieriem: origineel en gebruikt

Op zoek naar een distributieriem? Zoek hier gratis en vrijblijvend naar nieuwe & gebruikte auto-onderdelen. Vul het formulier in en vraag het onderdeel aan!

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw e-mail

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

  • Gratis onderdelen zoeken
  • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
  • Vergelijk offertes van bedrijven
  • Eenvoudig via kenteken zoeken

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlDistributieriem: origineel en gebruikt

Wat is een distributieriem?

De distributieriem is een integraal onderdeel van de motor van uw auto en zorgt er voor dat de krukas van de motor draait en de cilinders op het juiste moment branden. Er zijn twee belangrijke assen in uw motor, de krukas en de nokkenas, de riem verbindt deze twee assen met elkaar en laat ze op de juiste tijd draaien. U kunt het vergelijken met een fietsketting die de pedalen met het achterwiel verbindt. Afhankelijk van uw auto zal de distributieriem ook de waterpomp en oliepomp aandrijven.

De distributieriem

Zonder een volledig functionerende riem zou uw auto niet lopen en vaak gebeurd het dat de auto perfect loopt en binnen een minuut niet meer. Een defect aan de riem of een versleten riem is op te merken doordat je een ratelend geluid hoort in de motor of dat er motorolie lekt. Riemslijtage is net zoals het slijtage van de banden, er kan te weinig spanning op de riem staan of hij is gewoon versleten. Een distributieriem vervangen is veel goedkoper dan het herstellen van duizenden euro’s schade aan uw motor, want dat kan gebeuren als de riem knapt. 

Bij OnderdelenZoeker vindt u als professional, of hobbyist alle onderdelen die u nodig heeft om uw werk of hobby vakkundig uit te oefenen. Miljoenen auto’s, bussen en motorfietsen rijden op onze wegen en al die voertuigen hebben onderdelen nodig. Wij bemiddelen gratis in topkwaliteit auto-onderdelen en u als professioneel schadebedrijf, garagebedrijf of particulier vind bij ons elk onderdeel wat u maar nodig heeft in een mum van tijd. 

Vanuit het gemak van de luie stoel vindt u zo de onderdelen die u nodig heeft en dat geeft een geweldige rust en comfort. Heeft u als professional behoefte aan een nieuw remsysteem, wij vinden het voor u. Wilt u als hobbyist nieuwe remblokken of remschijven, wij vinden het juiste onderdeel voor u. Van schokdempers tot banden, van distributieriemen tot ontstekingen , stijlvolle accessoires of slooponderdelen. Vul het kenteken in van uw truc of auto, het bouwjaar, welk onderdeel u nodig heeft en het e-mail adres en wij zullen het product voor u vinden. Dat scheelt u dagen in tijd en veel geld. 

 

Alle 122915 onderdelen direct bekijken

In de online voorraad van OnderdelenZoeker.nl vind je gemakkelijk het complete overzicht van auto onderdelen. Zo kun je direct contact opnemen met de verkoper van deze auto onderdelen. Op dit moment vind je 122915 auto onderdelen op OnderdelenZoeker.nl.

Online Auto-onderdelen voorraadAuto onderdelen advertenties

Bekijk hieronder direct 3 van de 122915 resultaten voor auto onderdelen.

>> Alle auto onderdelen bekijken