gasklephuis: origineel en gebruikt

Op zoek naar een gasklephuis? Zoek hier gratis en vrijblijvend naar nieuwe & gebruikte auto-onderdelen. Vul het formulier in en vraag het onderdeel aan!

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw email

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

 • Gratis onderdelen zoeken
 • 172 Bedrijven staan voor u klaar
 • Vergelijk offertes van bedrijven
 • Eenvoudig via kenteken zoeken

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

9119 Klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlgasklephuis: origineel en gebruikt

Wat is een gasklephuis?

In de cilinders van een automotor zit een combinatie van lucht en brandstof. Om de luchttoevoer naar de motor te kunnen regelen, heeft elke auto ook een gasklep. De gasklep maakt onderdeel uit van een gasklephuis dat elektronisch of mechanisch is verbonden met het gaspedaal. Hoe verder dit gaspedaal wordt ingedrukt, des te meer opent zich de gasklep. Dit geldt overigens alleen voor benzineauto's. Bij auto's die op diesel rijden, is de gasklep namelijk bij een draaiende motor altijd volledig geopend. Hier dient de gasklep er enkel voor om de luchttoevoer naar de motor volledig te kunnen afsnijden, zodat de motor meteen afslaat. Een gasklephuis kan behoorlijk vies worden, zodat periodieke reiniging een must is. Het onderdeel kan echter ook defect raken, in welke geval vervanging nodig is. Dit kan zich bijvoorbeeld voordoen wanneer er elektrische problemen bestaan, aangezien deze vaak zeer moeilijk te repareren zijn.

Gasklephuis vervangen

Wanneer het gasklephuis van uw auto aan vervanging toe is, dan kunt u met OnderdelenZoeker eenvoudig een nieuw exemplaar vinden. Vul hiervoor allereerst uw autokenteken in. OnderdelenZoeker achterhaalt dan automatisch het bouwjaar, het merk, het model, het type en de uitvoering van uw auto. Dit werkt echter alleen met Nederlandse autokentekens. Bij een niet-Nederlands kenteken, kunt u deze autogegevens handmatig invoeren. Maak hiervoor gebruik van de handige menu's waarin u de gegevens slechts hoeft aan te klikken. Bij 'Onderdeel' vult u vervolgens 'gasklephuis' in. Zijn er hierbij nog aanvullende gegevens die u wilt doorgeven? Vermeld deze dan dan bij het optionele veld 'Extra info'. Rechts naast dit invulveld vindt u een oranje knop waarmee u ook eenvoudig een foto of afbeelding kunt uploaden. Gelieve tot slot uw e-mailaders in te vullen. Dit e-mailadres wordt gebruikt om de offertes van bij OnderdelenZoeker aangesloten demontagebedrijven en andere leveranciers van auto-onderdelen aan u door te sturen. In de offertes vindt u het onderdeel dat de bedrijven aan u kunnen leveren en onder meer de prijs die hiervoor betaald dient te worden. Het is volledig aan u om deze offertes te aanvaarden of af te wijzen. Het staat u ook vrij om geen enkele van de prijsvoorstellen te accepteren. Het aanvragen van offertes is bij OnderdelenZoeker dus volledig vrijblijvend. Bovendien zijn hier geen enkele kosten aan verbonden.

 • gasklephuis - 036133062L voor een Seat Ibiza 1.4-16V Reference
 • gasklephuis voor een Renault Megane Cabrio 1.6-16V Dynamique
 • gasklephuis voor een Seat Leon 1.6-16V Sport
 • gasklephuis voor een Mitsubishi Galant 2.0 Comfort
 • gasklephuis voor een Ford Focus C-Max 1.8-16V Trend
 • gasklephuis voor een Peugeot 106 1.1 Accent
 • gasklephuis voor een Opel Corsa 1.0-12V Maxx
 • gasklephuis voor een Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Classic
 • gasklephuis voor een Ford Focus C-Max 1.8-16V First Edition
 • gasklephuis - Volledig Gasklephuis voor een Volkswagen Golf Cabrio 1.8