Koppakking: origineel en gebruikt

Op zoek naar een koppakking? Zoek hier gratis en vrijblijvend naar nieuwe & gebruikte auto-onderdelen. Vul het formulier in en vraag het onderdeel aan!

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw e-mail

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

  • Gratis onderdelen zoeken
  • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
  • Vergelijk offertes van bedrijven
  • Eenvoudig via kenteken zoeken

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlKoppakking: origineel en gebruikt

Wat is een koppakking?

Een automotor bestaat uit vele onderdelen. Deze onderdelen hangen uiteraard niet los van elkaar in de motor, maar worden op verschillende manieren met elkaar verbonden. Het gevaar hierbij is dat bij één of meer van deze verbindingen gassen of andere stoffen ontsnappen. Om deze reden worden pakkingen en keerkringen gebruikt om de verschillende motoronderdelen en de verbinden tussen deze onderdelen goed af te dichten. Op deze manier wordt voorkomen dat bijvoorbeeld olie of koelvloeistof onbedoeld van het ene motoronderdeel naar het andere stroomt. Het bekendste voorbeeld van een hiervoor bedoeld motoronderdeel is de pakking tussen het motorblok van een auto en de cilinderkop. Deze pakking wordt de 'koppakking' genoemd. Wanneer deze pakking defect is, kan dit ernstige gevolgen hebben. Zo kan olie of koelvloeistof ontsnappen en door de binnenzijde of zelfs over de buitenkant van de motor stromen. Soms leidt een defecte koppakking ook tot rookontwikkeling bij de uitlaat. 

Nieuwe of gebruikte koppakking

Heeft u een nieuwe koppakking nodig voor uw auto? OnderdelenZoeker kan u helpen met het vinden van een voor uw auto geschikt exemplaar. Hiertoe heeft OnderdelenZoeker een eenvoudig in te vullen formulier ontwikkeld. Wanneer u uw kenteken hier ingeeft, wordt automatisch erkend wat het bouwjaar, het merk, het model, het type en de uitvoering van uw auto is. Indien u geen Nederlands autokenteken heeft, zult u deze gegevens zelf moeten aanklikken in de eenvoudig te gebruiken menu's. Vervolgens, voert u bij 'Onderdeel' in dat u een 'koppakking' zoekt. Indien u nog informatie of een foto heeft die nodig is om duidelijk te maken waar u exact naar op zoek bent, dan kunt u deze informatie invoeren of foto uploaden bij 'Extra info'. U kunt dit invulveld gewoon leeg laten indien er geen extra informatie over het door u gewenste onderdeel is die u wilt delen. Als laatste stap, voert u uw e-mailadres in. OnderdelenZoeker zorgt er vervolgens voor dat u op dit e-mailadres offertes ontvangt van voor uw auto geschikte koppakkingen. Het is vervolgens volledig aan u wat u met deze offertes doet. U kunt één (of meerdere) van de aan u toegestuurde offertes aanvaarden, maar het staat u ook vrij om dit niet te doen. Een aanvraag voor offertes is bij OnderdelenZoeker dus niet alleen gratis maar ook helemaal vrijblijvend.

Alle 122136 onderdelen direct bekijken

In de online voorraad van OnderdelenZoeker.nl vind je gemakkelijk het complete overzicht van auto onderdelen. Zo kun je direct contact opnemen met de verkoper van deze auto onderdelen. Op dit moment vind je 122136 auto onderdelen op OnderdelenZoeker.nl.

Online Auto-onderdelen voorraadAuto onderdelen advertenties

Bekijk hieronder direct 3 van de 122136 resultaten voor auto onderdelen.

>> Alle auto onderdelen bekijken