Krukas: origineel en gebruikt

Op zoek naar een krukas? Zoek hier gratis en vrijblijvend naar nieuwe & gebruikte auto-onderdelen. Vul het formulier in en vraag het onderdeel aan!

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw e-mail

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

  • Gratis onderdelen zoeken
  • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
  • Vergelijk offertes van bedrijven
  • Eenvoudig via kenteken zoeken
  • 9 bedrijven hebben Krukas op voorraad

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlKrukas: origineel en gebruikt

Wat is een krukas

Deze aandrijfas zorgt ervoor dat de zuigers in uw voertuig heen en weer kunnen bewegen en dat de auto vooruit kan gaan. Hij is verbonden met de zuigers van de motor en het vliegwiel. Een voertuig beweegt door het creëren van een soort explosies, de zuigers zijn bevestigd aan de krukas van de motor en door die kleine explosies worden de cilinders bewogen. Deze belangrijke as is ook verbonden met de nokkenas, de zuigers, drijfstangen, kleppen, cilinderkop en distributieriem. Al deze componenten moeten nauwkeurig et elkaar samenwerken anders stopt uw voertuig met bewegen.

De krukas is belangrijk!

Deze belangrijke as bestaat uit twee delen, het roterende deel en het statische deel. Het roterende deel is een getande schijf of wiel dat draait tezamen met de motor nok. Het statische deel is de krukas sensor zelf. Deze sensor kan kapot gaan waardoor er een onvermogen ontstaat van de motor, waardoor de motor zal gaan sputteren. De as kan ook breken of scheuren maar deze problemen kunnen alleen gedetecteerd worden na een visuele inspectie. 

Dit deel van de motor wordt meestal uit hoogwaardige materialen gemaakt zoals hard staal, maar dan nog kunnen er fabricagefouten optreden, oververhitting door onjuiste onderhoudstechnieken of overbelasting. Deze assen zijn overgevoelig voor overbelasting. Waarvoor deze assen zeer gevoelig zijn. De krukaslagers kunnen slijten als gevolg van overmatige warmte, blootstelling aan chemicaliën of zuur of door uitdroging in verband met slechte oliestroom. 

Een krukas aanvragen

U als professional of hobbyist weet wat er noodzakelijk is voor goed onderhoud aan voertuigen. Het is niet alleen olie of riemen vervangen maar vooral de ondersteunende krukas die de motor laat draaien moet tiptop in orde zijn. Krukassen moeten vervangen worden, gerepareerd door middel van nieuwe dichtingen met alle soorten reparaties of vervangingen kunnen wij u helpen. Bent u op zoek naar auto of motoronderdelen, wilt u onderdelen voor een reparatie project, vervangingsonderdelen, klik een aar keer met de muis en binnen vijf minuten hebben wij u van OnderdelenZoeker geholpen. 

OnderdelenZoeker biedt gratis een groot scala aan auto-onderdelen aan, nieuw of tweedehands, die wij verkrijgen van aangesloten garages, demontage bedrijven en autosloperijen. U vind bij ons auto-onderdelen en motoronderdelen het enigste wat u hoeft te doen is het kenteken in te vullen, het bouwjaar van uw voertuig, welk onderdeel u zoekt en uw e-mailadres. Binnen vijf minuten heeft u dan al bericht waar u het onderdeel kunt verkrijgen en voor welke prijs. Onze website interface is makkelijk, gratis en eenvoudig voor u om producten snel te vinden. 

Alle 16 Krukas onderdelen direct bekijken

In de online voorraad van OnderdelenZoeker.nl vind je gemakkelijk het complete overzicht van krukas onderdelen. Zo kun je direct contact opnemen met de verkoper van deze krukas onderdelen. Op dit moment vind je 16 krukas onderdelen op OnderdelenZoeker.nl.

Online Krukas voorraadKrukas onderdelen advertenties

Bekijk hieronder direct 3 van de 16 resultaten voor Krukas onderdelen.

>> Alle Krukas onderdelen bekijken