Krukaspoelie: origineel en gebruikt

Op zoek naar een krukaspoelie? Zoek hier gratis en vrijblijvend naar nieuwe & gebruikte auto-onderdelen. Vul het formulier in en vraag het onderdeel aan!

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw e-mail

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

  • Gratis onderdelen zoeken
  • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
  • Vergelijk offertes van bedrijven
  • Eenvoudig via kenteken zoeken
  • 20 bedrijven hebben Krukaspoelie op voorraad

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlKrukaspoelie: origineel en gebruikt

Wat is een krukaspoelie?

Een krukas is een auto-onderdeel dat in staat is om de op-en-neer gaande bewegingen van de zuigers waaraan de as is verbonden om te zetten in een roterende beweging. Deze zware as krijgt bij elke arbeidsslag van de motor stevige klappen te verduren van de zuigers. Dit worden torsietrillingen genoemd. Om de krukas te ontlasten, is er aan de voorkant van deze as een poelie aangebracht. Deze zogeheten 'krukaspoelie' wordt ook wel 'trillingsdemper' genoemd. Naast het opvangen van trillingen, zorgt de trillingsdemper ook voor de aandrijving van de aircopomp en de dynamo. Via spanrollen worden ook de waterpomp en de stuurbekrachtigingspomp door de trillingsdemper aangedreven. De krukaspoelie, veelal gemaakt van een combinatie van metaal en rubber, is aan slijtage onderhevig, zodat deze eens in de zoveel tijd moet worden vervangen. Een defecte trillingsdemper leidt op verschillende manieren tot overlast. Zo zal de auto niet alleen meer trillen, maar ook meer geluid maken. Daarnaast verhogen de ongedempte trillingen de belasting van andere auto-onderdelen. Een defecte trillingsdemper kan er zodoende voor zorgen dat ook andere auto-onderdelen sneller aan vervanging toe zijn.

Een nieuwe krukaspoelie

Heeft uw auto een krukaspoelie die aan vervanging toe is? Met OnderdelenZoeker kunt u snel en eenvoudig een nieuwe trillingsdemper voor uw auto vinden. Wanneer u uw kenteken invult, wordt automatisch het bouwjaar, het merk, het model, het type en de uitvoering van uw auto achterhaald. Heeft u geen Nederlands autokenteken of wilt u dit niet invoeren? Dan kunt u deze gegevens eenvoudig handmatig invoeren door gebruik te maken van de makkelijk te bedienen menu's. Als vervolgstap, vult u bij 'Onderdeel' in dat u op zoekt bent naar een 'krukaspoelie'. Heeft u extra informatie over de poelie die u zoekt? Vul deze dan in bij het invulveld 'Extra info'. Hier kunt u, indien nodig, ook een foto uploaden. Laat dit veld gerust leeg indien u geen aanvullende gegevens heeft de u wilt delen. Tot slot, wordt u gevraagd om uw e-mailadres in te vullen. OnderdelenZoeker stuurt u de offertes van demontagebedrijven en onderdelenleveranciers toe op het door u ingevulde e-mailadres. In deze offertes vindt u informatie over de aangeboden krukaspoelies, waaronder de prijs. Na vergelijking van de offertes, kunt u besluiten om tot aankoop van één van de krukaspoelies over te gaan. Hier bent u echter niet toe verplicht. Het aanvragen van offertes voor auto-onderdelen is bij OnderdelenZoeker namelijk geheel vrijblijvend. Ook zijn er geen enkele kosten aan verbonden.

Alle 104 Krukaspoelie onderdelen direct bekijken

In de online voorraad van OnderdelenZoeker.nl vind je gemakkelijk het complete overzicht van krukaspoelie onderdelen. Zo kun je direct contact opnemen met de verkoper van deze krukaspoelie onderdelen. Op dit moment vind je 104 krukaspoelie onderdelen op OnderdelenZoeker.nl.

Online Krukaspoelie voorraadKrukaspoelie onderdelen advertenties

Bekijk hieronder direct 3 van de 104 resultaten voor Krukaspoelie onderdelen.

>> Alle Krukaspoelie onderdelen bekijken