Roetfilter: origineel en gebruikt

Op zoek naar een roetfilter? Zoek hier gratis en vrijblijvend naar nieuwe & gebruikte auto-onderdelen. Vul het formulier in en vraag het onderdeel aan!

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw e-mail

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

  • Gratis onderdelen zoeken
  • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
  • Vergelijk offertes van bedrijven
  • Eenvoudig via kenteken zoeken
  • 14 bedrijven hebben Roetfilter op voorraad

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlRoetfilter: origineel en gebruikt

Wat is een roetfilter?

Deze filter, filtert simpelweg de uitlaatgassen van een auto met een dieselmotor. Doordat dieselbrandstof niet volledig verbrandt, ontstaan roetdeeltjes die schadelijk zijn. Een roetfilter, ook wel dieselpartikel filter genoemd, zorgt ervoor dat de uitlaatgassen van een dieselmotor auto voldoen aan de Europese emissie-eisen. De filters vangen de schadelijke deeltjes, die slecht zijn voor de gezondheid en die de lucht vervuilen, op. Deze filter wordt aangebracht op de auto. De uitlaatgassen van de auto stromen hier doorheen en de schadelijke deeltjes worden dan opgeslagen in het filter. Na een tijdje zijn er te veel roetdeeltjes opgeslagen en zit het filter vol. Dit wordt herkent door een drukverschil sensor. Dit wordt opgelost door de temperatuur van de uitlaatgassen tijdelijke te verhogen waardoor er verbranding van deze roetdeeltjes plaatsvindt. Daarna is er weer voldoende ruimte in het filter om nieuwe roetdeeltjes op te vangen. 

De aanvraag procedure

Het aanvragen van deze filter bij OnderdelenZoeker is vrij eenvoudig. Door bovenstaand formulier in te vullen kunt u gemakkelijk een roetfilter voor uw auto aanvragen. Allereerst dient u uw kenteken in te vullen. Wanneer u deze niet weet is het ook mogelijk om handmatig een aantal kenmerken van uw auto in te vullen, namelijk: het bouwjaar, het merk, het model, het type en de uitvoering. Zorg ervoor dat u nauwkeurig omgaat met het invullen van deze gegevens, zo voorkomt u dat u een niet passend onderdeel zal ontvangen.

Vervolgens dient u aan te geven naar welk onderdeel u op zoek bent. In dit geval vult u daar dus in: Roetfilter. U kunt in het vakje: extra informatie, eventueel een foto toevoegen, of een duidelijke beschrijving geven van het onderdeel dat u zoekt. 

Als laatste vragen wij u om uw e-mailadres achter te laten zodat wij contact met u kunnen opnemen omtrent de eventuele offertes.

Alle 38 Roetfilter onderdelen direct bekijken

In de online voorraad van OnderdelenZoeker.nl vind je gemakkelijk het complete overzicht van roetfilter onderdelen. Zo kun je direct contact opnemen met de verkoper van deze roetfilter onderdelen. Op dit moment vind je 38 roetfilter onderdelen op OnderdelenZoeker.nl.

Online Roetfilter voorraadRoetfilter onderdelen advertenties

Bekijk hieronder direct 3 van de 38 resultaten voor Roetfilter onderdelen.

>> Alle Roetfilter onderdelen bekijken