Slotplaat: origineel en gebruikt

Op zoek naar een slotplaat? Zoek hier gratis en vrijblijvend naar nieuwe & gebruikte auto-onderdelen. Vul het formulier in en vraag het onderdeel aan!

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw e-mail

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

  • Gratis onderdelen zoeken
  • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
  • Vergelijk offertes van bedrijven
  • Eenvoudig via kenteken zoeken

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlSlotplaat: origineel en gebruikt

Wat is een slotplaat?

Vaak merk je dat een plaat aan vervanging toe is als je autodeur gaat rammelen, op en neer kan bewegen en moeilijker te sluiten is. Uit veiligheidsredenen moet deze plaat in orde zijn want anders kan zo maar de deur tijdens het rijden openvliegen. Slotplaten worden meestal gemaakt van gehard metaal om slijtage te voorkomen en u als professional of hobbyist weet hoe een slotmechanisme werkt.

Slotplaat aanvragen

Het grendel mechanisme van een deur is meestal een wiel met tanden en het wiel draait als de klink wordt gebruikt alhoewel tegenwoordig autodeuren op vijf verschillende manieren kunnen ontgrendelen. Dit mechanisme moet betrouwbaar zijn omdat een autodeur meestal vele malen per dag wordt geopend. Als de slotplaat is versleten of beschadigd kan de deur vastlopen op de spitsplaat en dat veroorzaakt een peperdure reparatie. U als ervaren monteur of hobbyist weet ook dat het ver vangen van een slotplaat nodig is om een einde te maken aan een grote bron van ergernis, het niet sluiten en rammelen van autodeuren. Het zijn relatief goedkope onderdelen om te vervangen en daarna met smeermiddel er voor zorgen dat er regelmatig onderhoud wordt uitgevoerd. Ook kunt u verroeste platen vervangen voor koperen of verchroomde slotplaten met chromen schroeven voor een beter uitzien. 

Passende slotplaat

Wij op OnderdelenZoeker vinden voor elk type automerk en wagen de passende slotplaat zowel nieuw als gebruikt. Wanneer u onze homepage bezoekt dan vult u het onderdeel in, uw kenteken, het bouwjaar van het voertuig en uw e-mailadres en wij geven u tegenbericht binnen vijf minuten. Het onderhouden van voertuigen kan lastig zijn zonder de juiste onderdelen en daarom kunt u bij OnderdelenZoeker binnen vijf minuten uw onderdeel aanschaffen. Filters, lampen, rem delen of slotplaten, alles kunnen wij vinden omdat we samenwerken met garages, sloopbedrijven en andere aanbieders. Kies gratis het onderdeel wat past bij uw behoeften of het een onderdeel voor een motor of een auto. Onze site is gratis en wij vergelijken tal van offertes van bedrijven, zodat u het werk niet hoeft te doen. 
 

Alle 122077 onderdelen direct bekijken

In de online voorraad van OnderdelenZoeker.nl vind je gemakkelijk het complete overzicht van auto onderdelen. Zo kun je direct contact opnemen met de verkoper van deze auto onderdelen. Op dit moment vind je 122077 auto onderdelen op OnderdelenZoeker.nl.

Online Auto-onderdelen voorraadAuto onderdelen advertenties

Bekijk hieronder direct 3 van de 122077 resultaten voor auto onderdelen.

>> Alle auto onderdelen bekijken