Nieuwe of tweedehands spoorstang vinden

Spoorstang voor uw auto nodig? Zoek via OnderdelenZoeker.nl gratis en vrijblijvend naar een nieuwe of gebruikte spoorstang. Plaats binnen 10 seconden een aanvraag voor een spoorstang.

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw e-mail

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

 • Gratis onderdelen zoeken
 • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
 • Vergelijk offertes van bedrijven
 • Eenvoudig via kenteken zoeken
 • 11 bedrijven hebben Spoorstang op voorraad

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlNieuwe of tweedehands spoorstang vinden

Bent u op zoek naar een spoorstang? Via OnderdelenZoeker.nl koopt u een nieuwe of gebruikte spoorstang. Er zijn meer dan 100 demontagebedrijven, autosloperijen, garagebedrijven en onderdelenleveranciers aangesloten, die u kunnen voorzien van een spoorstang. OnderdelenZoeker.nl is opgericht in 2003 en één van de grootste onderdelen sites van Nederland voor nieuwe auto onderdelen, gebruikte onderdelen en sloop onderdelen.

Hoe koop ik een spoorstang via OnderdelenZoeker.nl?

Om een spoorstang te kopen via OnderdelenZoeker.nl kunt u een aanvraag plaatsen via ons eenvoudige aanvraagsysteem. Elke aanvraag wordt naar meer dan 100 onderdelenleveranciers verstuurd. Gemiddeld ontvangt u daardoor binnen 15 minuten al de eerste offerte, zodat u tegen een scherpe prijs het benodigde onderdeel voor uw auto kunt kopen. 

Aanvragen voor een spoorstang die via OnderdelenZoeker.nl verstuurd worden zijn geheel vrijblijvend. U bent dus niet tot aankoop verplicht. Afhankelijk van de populariteit en het aanbod bij onze leveranciers ontvangt u één of meerdere offertes. In de meeste gevallen zult u meerdere offertes ontvangen, zodat u op basis van prijs en locatie van de leverancier een keuze kunt maken.

Hoe plaats ik een aanvraag voor een spoorstang?

Om een aanvraag te plaatsen voor een spoorstang volgt u de volgende stappen:

 1. Allereerst vult u in het bovenstaande formulier het kenteken van uw auto in.
 2. Selecteer vervolgens de uitvoering van uw auto.
 3. Ons systeem heeft automatisch al een spoorstang als onderdeel ingevuld, wanneer u meer onderdelen aan de aanvraag wilt toevoegen is dat ook mogelijk. Klik in dat geval op "Onderdeel toevoegen".
 4. Wanneer u specifieke of extra informatie wilt toevoegen over het onderdeel, kan dit in het veld "Extra info". Denk hierbij aan de kleur van het onderdeel of andere belangrijke gegevens.
 5. Vul uw e-mailadres in. U zult de offertes op het ingevulde e-mailadres ontvangen.
 6. Klik op "Verder".

Uw aanvraag wordt direct verstuurd naar onze meer dan 100 onderdelenleveranciers. 

Wat is de kwaliteit van een tweedehands of gereviseerde spoorstang? 

Wanneer u een tweedehands of een gereviseerde spoorstang via OnderdelenZoeker.nl koopt, zult u zich ongetwijfeld afvragen wat de kwaliteit van het onderdeel is. U wilt immers geen onderdeel kopen dat na enkele kilometers niet meer werkt. 

Ondanks dat het in veel gevallen een gereviseerde of tweedehands spoorstang betreft, is de kwaliteit goed te noemen. Alle onderdelen die via OnderdelenZoeker.nl aangevraagd en verkocht worden zijn gelukkig zorgvuldig getest door de leveranciers. Bovendien zit op veel alle onderdelen ook garantie. U bent dus verzekerd van een goede kwaliteit, tegen een lagere prijs. Het grote voordeel een gebruikte spoorstang is immers dat het onderdeel tot wel 60% goedkoper is ten opzichte van de nieuwprijs. Door tweedehands onderdelen te gebruiken zorgt u dus voor een flinke besparing. Bovendien is een gebruikte spoorstang ook goed voor het milieu, aangezien het onderdeel hergebruikt wordt.

Hoe weet ik of een spoorstang gebruikt of nieuw is?

Op de offerte die u van een leverancier toegestuurd zal de leverancier aangeven of het een nieuwe of tweedehands spoorstang betreft. In de veel gevallen zult u offertes ontvangen met nieuwe én gebruikte onderdelen. Zo kunt u zelf de afweging maken voor welk onderdeel u wilt kiezen.

Wat is de herkomst van een tweedehands spoorstang?

Een tweedehands spoorstang kan afkomstig zijn van garages, demontagebedrijven of verzekeraars. In veel gevallen is een auto afgekeurd of heeft een auto teveel schade, waardoor er voor gekozen wordt om de auto te demonteren. De losse onderdelen die nog in goede staat zijn en nog ruime tijd gebruikt kunnen worden, worden vervolgens als losse onderdelen verkocht.

 • spoorstang - Van stuurhuis naar hulpstuurhuis voor een Mitsubishi L300
 • spoorstang voor een Opel Vectra 1.8-16V Basis
 • spoorstang - rechterspoorstang of reparatieset voor bevestiging stuurhuis voor een Chrysler 300M 3.5i V6 LE
 • spoorstang - 6589460 voor een Ford Transit 100
 • spoorstang voor een Cadillac Escalade EXT 6.0 V8 AWD
 • spoorstang voor een Citroen ZX 1.4i Avoriaz
 • spoorstang - zf, rechtsvoor voor een BMW 1-serie 118d
 • spoorstang - Ik zoek een spoorstang. Side skirt. En een rechter koplamp. Alles van rechts !! Neem gerust contact met mij op voor een Toyota Prius 1.8 Executive
 • spoorstang voor een Mercedes 1217
 • spoorstang - korte spoorstang links voor voor een Renault premium

Alle 24 Spoorstang onderdelen direct bekijken

In de online voorraad van OnderdelenZoeker.nl vind je gemakkelijk het complete overzicht van spoorstang onderdelen. Zo kun je direct contact opnemen met de verkoper van deze spoorstang onderdelen. Op dit moment vind je 24 spoorstang onderdelen op OnderdelenZoeker.nl.

Online Spoorstang voorraadSpoorstang onderdelen advertenties

Bekijk hieronder direct 3 van de 24 resultaten voor Spoorstang onderdelen.

>> Alle Spoorstang onderdelen bekijken