Startmotor voor bijna elke auto

Startmotor voor uw auto nodig? Zoek hier gratis en vrijblijvend naar nieuwe & gebruikte auto-onderdelen. Met één aanvraag doorzoekt u de voorraden van meer dan 100 aanbieders.

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw e-mail

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

  • Gratis onderdelen zoeken
  • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
  • Vergelijk offertes van bedrijven
  • Eenvoudig via kenteken zoeken
  • 51 bedrijven hebben Startmotor op voorraad

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlStartmotor voor bijna elke auto

Een auto heeft een startmotor om het starten te vergemakkelijken. In de begintijd van het auto-tijdperk werden autos nog gewoon met de hand aangeslingerd. Met de komst van de accu, dynamo en startmotor is dit veel eenvoudiger geworden.

De functie van de startmotor

Een startmotor is een electrische motor die samen met de dynamo en de accu onder de motorkap zit. Wanneer de auto gestart wordt, wordt de zogenaamde 'bendix', dat is een tandwiel op de startmotor, op de starterkrans gedrukt. Wanneer de startmotor vervolgens gaat draaien, draait de starterkrans die op het vliegwiel ziet mee. De motor gaat hierdoor draaien en slaat aan.

Een startmotor aanvragen

Als uw auto niet meer wil starten, denkt u waarschijnlijk als eerste aan de auto accu. Deze is echter niet altijd de oorzaak voor een auto dat niet wil starten. Soms is ook de startmotor de boosdoener. Terwijl de meeste mensen liever een nieuwe accu in hun auto zetten, kan een startmotor ook prima tweedehands zijn.

Een startmotorvraagt u bij OnderdelenZoeker in enkele kliks aan. Vul eerst het kenteken van uw auto in het formulier. Geen kenteken bij de hand of geen Nederlands kenteken? Dan kunt u uw auto ook handmatig selecteren. Kies daarbij naast het juiste model ook altijd de juiste uitvoering. Anders kan het u gebeuren dat het bestelde onderdeel alsnog niet (goed) past. Vervolgens vult u in welk onderdeel u zoekt. Wees daarbij zo specifiek mogelijk. Voeg eventueel extra informatie of een foto toe. Het is namelijk van groot belang dat wij exact weten om welk onderdeel het gaat.

Als laatste vult u uw e-mailadres in en verstuurt u uw aanvraag. Zodra uw aanvraag verstuurd is, kunnen alle bij ons aangesloten bedrijven uw aanvraag inzien. Zij zullen dan hun voorraden doorzoeken. Als zij een startmotor voor u in hun voorraad hebben, zullen zij u een offerte sturen. Vaak ontvangt u de eerste offertes al binnen 15 minuten.

Alle aanvragen bij OnderdelenZoeker zijn gratis en vrijblijvend. Dat betekent dat u uit alle aanbiedingen zelf kunt kiezen met welke aanbieder u in zee gaat. Als u nog vragen heeft, kijk dan eens in onze Veel gestelde vragen (FAQ).

Alle 1170 Startmotor onderdelen direct bekijken

In de online voorraad van OnderdelenZoeker.nl vind je gemakkelijk het complete overzicht van startmotor onderdelen. Zo kun je direct contact opnemen met de verkoper van deze startmotor onderdelen. Op dit moment vind je 1170 startmotor onderdelen op OnderdelenZoeker.nl.

Online Startmotor voorraadStartmotor onderdelen advertenties

Bekijk hieronder direct 3 van de 1170 resultaten voor Startmotor onderdelen.

>> Alle Startmotor onderdelen bekijken