Stuurkogel: origineel en gebruikt

Op zoek naar een stuurkogel? Zoek hier gratis en vrijblijvend naar nieuwe & gebruikte auto-onderdelen. Vul het formulier in en vraag het onderdeel aan!

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw e-mail

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

  • Gratis onderdelen zoeken
  • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
  • Vergelijk offertes van bedrijven
  • Eenvoudig via kenteken zoeken
  • 11 bedrijven hebben Stuurkogel op voorraad

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlStuurkogel: origineel en gebruikt

Wat is een stuurkogel?

Er zijn verschillende auto-onderdelen die er samen voor zorgen dat een draai aan het autostuur leidt tot een beweging van de auto naar links of rechts. In dit samenspel van auto-onderdelen hebben de spoorstangen de taak van verbindingsstuk tussen het stuurhuis en de fuseestukken. Aan beide uiteinden van de spoorstang bevindt zich een zogeheten 'stuurkogel'. De binnenste stuurkogel verbindt de spoorstang met het stuurhuis dat weer, uiteindelijk, met het stuurwiel is verbonden. De buitenste stuurkogel vormt een kogelverbinding tussen de stuurstang en het fuseestuk dat onderdeel uitmaakt van de wielophanging. Om de beide stuurkogels goed van vocht, stof en andere viezigheid af te schermen, zit om elke kogel een rubberen manchet. Deze manchet kan gezien worden als een hoes die ter bescherming om de kogel heen zit. Deze hoes kan scheuren, in welk geval het van belang is dat deze zo snel mogelijk wordt vervangen. Het is echter niet altijd mogelijk om alleen de manchet te vervangen, zodat bij een scheur veelal de gehele kogel aan vervanging toe is. 

Een nieuwe stuurkogel

Zoekt u een nieuwe stuurkogel voor uw auto? OnderdelenZoeker kan u hierbij van dienst zijn. Verschillende auto's hebben sterk verschillende stuursystemen, zodat niet elke kogel voor elke auto gebruikt kan worden. Om deze reden vragen wij u om allereerst uw autogegevens in te vullen. Indien u een Nederlands autokenteken heeft, is het voldoende wanneer u dit kenteken invoert. OnderdelenZoeker kan aan de hand hiervan meteen het bouwjaar, het merk, het model, het type en de uitvoering van uw auto achterhalen. Bij een buitenlands kenteken, voert u deze gegevens handmatig in met de makkelijk te bedienen menu's. Bij 'Onderdeel' vult u 'stuurkogel' in. Indien er extra informatie is over de kogel die u zoekt, dan kunt u deze achterlaten bij het invulveld 'Extra info'. Rechts naast dit veld is een oranjekleurige knop waarmee u ook een afbeelding kunt uploaden. Het doorsturen van deze aanvullende informatie is optioneel, u kunt dit veld dus ook leeg laten. Gelieve als laatste stap uw e-mailadres in te vullen. OnderdelenZoeker heeft dit e-mailadres nodig om u de offertes van leveranciers van auto-onderdelen toe te sturen. Deze offertes kunt u vervolgens in alle rust met elkaar vergelijken. Spreekt één van de offertes u aan, dan kunt u overgaan tot de aankoop. Dit is echter niet verplicht. De aanvraag van offertes is namelijk geheel vrijblijvend. Daarnaast is het aanvragen van offertes bij OnderdelenZoeker ook volkomen kostenvrij.

Alle 20 Stuurkogel onderdelen direct bekijken

In de online voorraad van OnderdelenZoeker.nl vind je gemakkelijk het complete overzicht van stuurkogel onderdelen. Zo kun je direct contact opnemen met de verkoper van deze stuurkogel onderdelen. Op dit moment vind je 20 stuurkogel onderdelen op OnderdelenZoeker.nl.

Online Stuurkogel voorraadStuurkogel onderdelen advertenties

Bekijk hieronder direct 3 van de 20 resultaten voor Stuurkogel onderdelen.

>> Alle Stuurkogel onderdelen bekijken