V snaar: origineel en gebruikt

Op zoek naar een v snaar? Zoek hier gratis en vrijblijvend naar nieuwe & gebruikte auto-onderdelen. Vul het formulier in en vraag het onderdeel aan!

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw e-mail

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

  • Gratis onderdelen zoeken
  • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
  • Vergelijk offertes van bedrijven
  • Eenvoudig via kenteken zoeken

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlV snaar: origineel en gebruikt

Wat is een V-riem?

Elke auto heeft elektriciteit nodig, zodat elke auto ook een accu en een dynamo bevat. Een dynamo levert de benodigde elektriciteit aan de accu. De dynamo van een auto is tegen de motor aan gebouwd en wordt met de automotor verbonden met een riem. Deze riem wordt doorgaans de V-snaar genoemd. In modernere auto's wordt ook wel van een Multiriem gesproken, aangezien deze riem met meer onderdelen is verbonden dan alleen de dynamo. Een V-snaar zit aan de voor- of zijkant van de motor en kan opvallen door de ruime breedte en de ribbels die erop zitten. Met deze ribbels wordt voorkomen dat de riem losschiet. Schiet de riem toch los, dan kan een automonteur dit mogelijk verhelpen. Een gebruikelijker probleem is dat de V-snaar is verslapt, waardoor hij de dynamo niet meer goed aanvoert. Dit kan ook door een automonteur worden verholpen. Wanneer echter de V-snaar is gebroken, dan zal een nieuwe riem aangeschaft moeten worden. 

Een kapotte V-snaar

Wanneer de V-snaar van uw auto stuk is, kunt u eenvoudig een nieuwe vinden via OnderdelenZoeker. Met een Nederlands kenteken is het slechts een kwestie van het invoeren van dit kenteken waarna het systeem automatisch het bouwjaar, het merk, het model, het type en de uitvoering van uw auto achterhaalt. Indien uw auto geen Nederlands kenteken heeft, zult u deze gegevens zelf moeten invoeren. Neem indien nodig even hiervoor uw autopapieren ter hand, het is namelijk van belang dat de ingevoerde gegevens juist zijn. Vervolgens vult u 'V-snaar' in bij 'Onderdeel'. Indien nodig, kunt u hier ook aanvullende informatie ingeven. Ook het uploaden van een foto van bijvoorbeeld de motor van uw auto is hier mogelijk. Als laatste stap, vult u uw e-mailadres in. OnderdelenZoeker stuurt vervolgens verschillende offertes van onderdelenleveranciers naar het door u ingegeven e-mailadres. In de offertes worden u V-snaaren aangeboden die passen bij het door u ingevoerde autotype. Vandaar dat het van belang is dat al deze gegevens juist zijn ingevoerd. Vanaf hier is de zet aan u. Wanneer u één van de aan u aangeboden offertes accepteert, kunt u overgaan tot de aankoop van een nieuwe V-snaar voor uw auto. Zolang u geen offerte accepteert, bent u evenwel nergens toe verplicht. De aanvraag van de offertes is zodoende niet alleen gratis, maar ook geheel vrijblijvend.

Alle 122487 onderdelen direct bekijken

In de online voorraad van OnderdelenZoeker.nl vind je gemakkelijk het complete overzicht van auto onderdelen. Zo kun je direct contact opnemen met de verkoper van deze auto onderdelen. Op dit moment vind je 122487 auto onderdelen op OnderdelenZoeker.nl.

Online Auto-onderdelen voorraadAuto onderdelen advertenties

Bekijk hieronder direct 3 van de 122487 resultaten voor auto onderdelen.

>> Alle auto onderdelen bekijken