Nieuwe of tweedehands ventilatorhuis vinden

Ventilatorhuis voor uw auto nodig? Zoek via OnderdelenZoeker.nl gratis en vrijblijvend naar een nieuwe of gebruikte ventilatorhuis. Plaats binnen 10 seconden een aanvraag voor een ventilatorhuis.

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw e-mail

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

 • Gratis onderdelen zoeken
 • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
 • Vergelijk offertes van bedrijven
 • Eenvoudig via kenteken zoeken
 • 13 bedrijven hebben Koelvinbehuizing op voorraad

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlNieuwe of tweedehands ventilatorhuis vinden

Bent u op zoek naar een ventilatorhuis? Via OnderdelenZoeker.nl koopt u een nieuwe of gebruikte ventilatorhuis. Er zijn meer dan 100 demontagebedrijven, autosloperijen, garagebedrijven en onderdelenleveranciers aangesloten, die u kunnen voorzien van een ventilatorhuis. OnderdelenZoeker.nl is opgericht in 2003 en één van de grootste onderdelen sites van Nederland voor nieuwe auto onderdelen, gebruikte onderdelen en sloop onderdelen.

Hoe koop ik een ventilatorhuis via OnderdelenZoeker.nl?

Om een ventilatorhuis te kopen via OnderdelenZoeker.nl kunt u een aanvraag plaatsen via ons eenvoudige aanvraagsysteem. Elke aanvraag wordt naar meer dan 100 onderdelenleveranciers verstuurd. Gemiddeld ontvangt u daardoor binnen 15 minuten al de eerste offerte, zodat u tegen een scherpe prijs het benodigde onderdeel voor uw auto kunt kopen. 

Aanvragen voor een ventilatorhuis die via OnderdelenZoeker.nl verstuurd worden zijn geheel vrijblijvend. U bent dus niet tot aankoop verplicht. Afhankelijk van de populariteit en het aanbod bij onze leveranciers ontvangt u één of meerdere offertes. In de meeste gevallen zult u meerdere offertes ontvangen, zodat u op basis van prijs en locatie van de leverancier een keuze kunt maken.

Hoe plaats ik een aanvraag voor een ventilatorhuis?

Om een aanvraag te plaatsen voor een ventilatorhuis volgt u de volgende stappen:

 1. Allereerst vult u in het bovenstaande formulier het kenteken van uw auto in.
 2. Selecteer vervolgens de uitvoering van uw auto.
 3. Ons systeem heeft automatisch al een ventilatorhuis als onderdeel ingevuld, wanneer u meer onderdelen aan de aanvraag wilt toevoegen is dat ook mogelijk. Klik in dat geval op "Onderdeel toevoegen".
 4. Wanneer u specifieke of extra informatie wilt toevoegen over het onderdeel, kan dit in het veld "Extra info". Denk hierbij aan de kleur van het onderdeel of andere belangrijke gegevens.
 5. Vul uw e-mailadres in. U zult de offertes op het ingevulde e-mailadres ontvangen.
 6. Klik op "Verder".

Uw aanvraag wordt direct verstuurd naar onze meer dan 100 onderdelenleveranciers. 

Wat is de kwaliteit van een tweedehands of gereviseerde ventilatorhuis? 

Wanneer u een tweedehands of een gereviseerde ventilatorhuis via OnderdelenZoeker.nl koopt, zult u zich ongetwijfeld afvragen wat de kwaliteit van het onderdeel is. U wilt immers geen onderdeel kopen dat na enkele kilometers niet meer werkt. 

Ondanks dat het in veel gevallen een gereviseerde of tweedehands ventilatorhuis betreft, is de kwaliteit goed te noemen. Alle onderdelen die via OnderdelenZoeker.nl aangevraagd en verkocht worden zijn gelukkig zorgvuldig getest door de leveranciers. Bovendien zit op veel alle onderdelen ook garantie. U bent dus verzekerd van een goede kwaliteit, tegen een lagere prijs. Het grote voordeel een gebruikte ventilatorhuis is immers dat het onderdeel tot wel 60% goedkoper is ten opzichte van de nieuwprijs. Door tweedehands onderdelen te gebruiken zorgt u dus voor een flinke besparing. Bovendien is een gebruikte ventilatorhuis ook goed voor het milieu, aangezien het onderdeel hergebruikt wordt.

Hoe weet ik of een ventilatorhuis gebruikt of nieuw is?

Op de offerte die u van een leverancier toegestuurd zal de leverancier aangeven of het een nieuwe of tweedehands ventilatorhuis betreft. In de veel gevallen zult u offertes ontvangen met nieuwe én gebruikte onderdelen. Zo kunt u zelf de afweging maken voor welk onderdeel u wilt kiezen.

Wat is de herkomst van een tweedehands ventilatorhuis?

Een tweedehands ventilatorhuis kan afkomstig zijn van garages, demontagebedrijven of verzekeraars. In veel gevallen is een auto afgekeurd of heeft een auto teveel schade, waardoor er voor gekozen wordt om de auto te demonteren. De losse onderdelen die nog in goede staat zijn en nog ruime tijd gebruikt kunnen worden, worden vervolgens als losse onderdelen verkocht.

Alle 18 Koelvinbehuizing onderdelen direct bekijken

In de online voorraad van OnderdelenZoeker.nl vind je gemakkelijk het complete overzicht van koelvinbehuizing onderdelen. Zo kun je direct contact opnemen met de verkoper van deze koelvinbehuizing onderdelen. Op dit moment vind je 18 koelvinbehuizing onderdelen op OnderdelenZoeker.nl.

Online Koelvinbehuizing voorraadKoelvinbehuizing onderdelen advertenties

Bekijk hieronder direct 3 van de 18 resultaten voor Koelvinbehuizing onderdelen.

>> Alle Koelvinbehuizing onderdelen bekijken