verlagingsveren: origineel en gebruikt

Op zoek naar een verlagingsveren? Zoek hier gratis en vrijblijvend naar nieuwe & gebruikte auto-onderdelen. Vul het formulier in en vraag het onderdeel aan!

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw email

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

 • Gratis onderdelen zoeken
 • 172 Bedrijven staan voor u klaar
 • Vergelijk offertes van bedrijven
 • Eenvoudig via kenteken zoeken

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

9119 Klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlverlagingsveren: origineel en gebruikt

Wat zijn verlagingsveren?

Elke auto heeft veren die bedoeld zijn om bijvoorbeeld oneffenheden in het wegdek op te vangen, zodat de auto niet teveel schokt. Bij de meeste auto's zijn deze veren van metaal gemaakt en kennen de veren slechts een licht progressief verloop. Dit wel zeggen dat de afstand tussen de windingen bovenaan de veer en onderaan de veer weinig verschilt. Schokken kunnen hierdoor goed en gelijkmatig worden opgevangen wat voor een comfortabele rit zorgt. Er bestaan echter ook veren waarbij bovenaan de veer de afstand tussen de windingen veel kleiner is dan onderaan de veer. Hierdoor zakt de auto al bij een kleine kracht op de veren relatief diep in. Dit worden 'verlagingsveren' genoemd aangezien deze veren ervoor zorgen dat de chassis van de auto dichterbij het wegdek zit. Vaak zorgt dit voor een minder comfortabele rit, met een meer schokkende auto. Hier staat tegenover dat dit veelal de bestuurbaarheid van de auto ten goede komt. Bovendien oogt een auto die dichtbij het wegdek zit sportiever. Hierdoor zijn verlagingsveren populair bij mensen die hun auto willen 'tunen'.

Verlagingsveren vinden

Bent u op zoek naar verlagingsveren voor uw auto? Met OnderdelenZoeker kunt u deze zeer eenvoudig vinden. Met slechts uw autokenteken kan direct achterhaald worden wat het bouwjaar, het merk, het model, het type en de uitvoering van uw auto is. Op deze manier kunnen verlagingsveren worden gevonden die exact bij uw auto passen. Heeft uw auto een buitenlands kenteken? Dan kunt u de handige menu's gebruiken om uw autogegevens in te voeren, te beginnen met het bouwjaar. Vervolgens, typt u bij 'Onderdeel' dat u op zoek bent naar 'verlagingsveren'. Aanvullende gegevens over de veren die u zoekt, kunt u achterlaten in het veld 'Extra info'. Hier kan ook een foto of afbeelding worden geüpload. Dit is overigens niet verplicht, u kunt dit veld dus leeg laten indien er geen extra informatie is die u wilt doorgeven. Als laatste stap, wordt u verzocht om uw e-mailadres in te voeren. OnderdelenZoeker stuurt u de offertes van onderdelenleveranciers toe op dit e-mailadres. U kunt dan vervolgens de veren en de prijzen met elkaar vergelijken en kiezen of u één (of meerdere) van deze veren wilt aanschaffen. Spreekt geen van de offertes u aan? In dit geval kunt u geen enkele offerte aanvaarden. Het aanvragen van offertes voor auto-onderdelen is bij OnderdelenZoeker namelijk helemaal vrijblijvend. Bovendien zijn er geen enkele kosten hieraan verbonden.

 • verlagingsveren - Geel voor een Seat Leon 1.6
 • verlagingsveren voor een Volkswagen Golf 1.9 TDI
 • verlagingsveren voor een Fiat Punto 1.9 JTD Sporting
 • verlagingsveren - Plus minus 40mm voor een Opel Astra 1.6-16V GL
 • verlagingsveren voor een Mazda Premacy 1.8 Comfort
 • verlagingsveren - Gebruikte set voor een Volvo S70 2.4 Polar Bi-Fuel
 • verlagingsveren voor een Fiat Seicento 1.1 SX
 • verlagingsveren voor een Fiat Seicento 1.1 SX
 • verlagingsveren voor een Alfa Romeo 159 Sportwagon 1.8 mpi Impression
 • verlagingsveren - Zo goedkoop mogelijk of gebruikte voor een Opel Vectra GTS 2.2-16V