Aandrijfas: origineel en gebruikt

Op zoek naar een aandrijfas? Zoek hier gratis en vrijblijvend naar nieuwe & gebruikte auto-onderdelen. Vul het formulier in en vraag het onderdeel aan!

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw e-mail

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

  • Gratis onderdelen zoeken
  • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
  • Vergelijk offertes van bedrijven
  • Eenvoudig via kenteken zoeken
  • 49 bedrijven hebben Aandrijfas op voorraad

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlAandrijfas: origineel en gebruikt

Wat is een aandrijfas?

De aandrijfas zorgt ervoor dat de aandrijfkrachten van de automotor worden overgebracht naar de wielen van een auto. De meeste auto's kennen voorwielaandrijving, maar er zijn ook auto's met achterwielaandrijving en sommige auto's kennen zelfs vierwielaandrijving. Bij voorwielaandrijving worden de aandrijfkrachten van de motor overgebracht op de voorste twee wielen van de auto. In dit geval zijn de aandrijfassen bevestigd tussen de versnellingsbak (met een inwendig differentieel) en de voorwielen. Bij auto's met achterwielaandrijving daarentegen loopt er van de in de voorzijde van de auto geplaatste versnellingsbak een cardanas (ook wel tussenas genoemd) naar het in de achterzijde van de auto gesitueerde cardan. Dit cardan is vervolgens verbonden met de twee aandrijfassen van de auto die op hun beurt weer zijn bevestigd aan de achterwielen van de auto. Een auto met vierwielaandrijving kent vier aandrijfassen (twee aan de voorzijde, twee aan de achterzijde). De voorste aandrijfassen worden op dezelfde wijze aangedreven als bij een auto met voorwielaandrijving en de achterste aandrijfassen op eenzelfde manier als bij achterwielaandrijving.

Aandrijfas voor uw auto vinden

Indien u één of meerdere aandrijfassen zoekt voor uw auto, dan is OnderdelenZoeker uw ideale hulp hierbij. Welk type aandrijfas uw auto nodig heeft, hangt af van het type auto dat u bezit. Om deze reden vraagt OnderdelenZoeker u om uw kenteken in te vullen. Aan de hand van dit kenteken kan OnderdelenZoeker achterhalen om welk autotype het gaat. Indien u geen Nederlands kenteken heeft of wanneer u dit kenteken niet kan of wil ingeven, zult u zelf het juiste autotype moeten kiezen. Hiertoe vult u allereerst het bouwjaar van uw auto in, waarna het formulier van OnderdelenZoeker ook om het merk, het model, het type en de uitvoering van uw auto zal vragen. Al deze gegevens zijn nodig om een aandrijfas te vinden die specifiek bij uw auto past. In de vervolgstap wordt gevraagd welk onderdeel u zoekt. Hier vult u 'aandrijfas' in. Hier is ook de ruimte om eventueel extra informatie in te vullen. Dit is geen verplicht veld, maar wanneer u nog iets aan OnderdelenZoeker wilt doorgeven over het onderdeel dat u zoekt, dan kunt u dit hier doen. Op deze plek kunt u door op de oranje knop met de afbeelding van een camera te drukken ook een foto uploaden. Vul onderaan het formulier uw e-mailadres in waarnaar de offertes gestuurd kunnen worden. De aanvraag van de offertes verplicht u nergens toe en is ook geheel kosteloos.

Alle 1974 Aandrijfas onderdelen direct bekijken

In de online voorraad van OnderdelenZoeker.nl vind je gemakkelijk het complete overzicht van aandrijfas onderdelen. Zo kun je direct contact opnemen met de verkoper van deze aandrijfas onderdelen. Op dit moment vind je 1974 aandrijfas onderdelen op OnderdelenZoeker.nl.

Online Aandrijfas voorraadAandrijfas onderdelen advertenties

Bekijk hieronder direct 3 van de 1974 resultaten voor Aandrijfas onderdelen.

>> Alle Aandrijfas onderdelen bekijken