Originele nieuwe of tweedehands motorblok

Motorblok voor uw auto nodig? Zoek hier gratis en vrijblijvend naar nieuwe & gebruikte motorblokken. Met één aanvraag bereikt u meer dan 100 aanbieders van motorblokken, zodat u gemakkelijk een motorblok koopt. Binnen 5 minuten ontvangt u meestal de eerste reactie.

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw e-mail

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

  • Gratis onderdelen zoeken
  • 100+ Bedrijven staan voor u klaar
  • Vergelijk offertes van bedrijven
  • Eenvoudig via kenteken zoeken

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

12297 klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.nlOriginele nieuwe of tweedehands motorblok

Via OnderdelenZoeker vindt u een motorblok elk automodel. Wanneer we het hier over een motorblok hebben, bedoelen we daarmee de motor die het voertuig aandrijft. Meestal is dit een verbrandingsmotor.

Vrijwel elke auto in Nederland bevat een verbrandingsmotor van het type zuigermotor. Hoewel er ook wel een aantal roterende motoren ontwikkeld zijn, is dit type nooit echt van de grond gekomen.

De werking van een zuigermotor

Bij een zuigermotor wordt er onder druk brandstof verbrand boven de zuiger, waardoor een explosie ontstaat. Door deze explosie gaat de zuiger naar beneden. Deze beweging wordt door de krukas omgezet in een draaiende beweging. Deze wordt door een versnellingsbak overgebracht op de wielen. Van de zuigermotor zijn er twee uitvoeringen bekend:

Meer informatie over de dieselmotor

Bij een dieselmotor wordt het brandstof- en luchtmengsel samengeperst door de zuiger van de motor omhoog te brengen. Het samendrukken van de mengsel veroorzaakt warmte. Wanneer de temperatuur hoog genoeg oploopt, zal het mengsel spontaan ontbranden. Dit type motor noemt men ook wel 'zelfontbrandingsmotor'.

Meer over de ottomotor

Bij de Ottomotor brengt men ook een brandstof- en luchtmengsel tot ontbranding. Hier gaat het dan om benzine of LPG. Het mengsel ontbrandt hier niet spontaan, maar wanneer de zuiger op het hoogste punt is, brengt een bougie een vonkje over in de verbrandingskamer waardoor het mengsel ontploft.

Een nieuw of tweedehands motorblok kopen via OnderdelenZoeker.nl

Het is heel gemakkelijk om auto-onderdelen via OnderdelenZoeker aan te vragen. U hoeft alleen het bovenstaande aanvraagformulier in te vullen. De rest doen wij voor u.

Selecteer het juiste model auto

Start met het invullen van het kenteken van uw auto. Heeft u het kenteken niet bij de hand of heeft u geen Nederlands kenteken? Selecteer dan handmatig het precieze model en de juiste uitvoering van uw auto. Let erop dat dit daadwerkelijk klopt want soms passen motorblokken van één uitvoering net niet in een andere uitvoering.

Vul vervolgens in, welk auto onderdeel u zoekt. In dit geval dus "motorblok". Wees daarbij zo specifiek mogelijk en voeg evt. een foto of extra beschrijving toe.

Aanvraag voor een motorblok versturen

Als laatste vult u uw e-mailadres in. Dit e-mailadres gebruiken wij niet om u te spammen. Beloofd. Wij gebruiken het uitsluitend om u mogelijke offertes toe te sturen.Vaak gebeurt dit al binnen 15 minuten. Als u een offerte gekozen heeft, kun u zelf afspraken over de prijs en de levering maken met de aanbieder. U bent echter niet verplicht om in te gaan op één van de offertes.

U kunt ook een account op OnderdelenZoeker aanmaken. Zo vindt u al uw aanvragen en offertes in één omgeving. Wel zo handig als u vaker naar motorblokken of andere auto onderdelen zoekt.

Alle 305983 onderdelen direct bekijken

In de online voorraad van OnderdelenZoeker.nl vind je gemakkelijk het complete overzicht van auto onderdelen. Zo kun je direct contact opnemen met de verkoper van deze auto onderdelen. Op dit moment vind je 305983 auto onderdelen op OnderdelenZoeker.nl.

Online Auto-onderdelen voorraadAuto onderdelen advertenties

Bekijk hieronder direct 3 van de 305983 resultaten voor auto onderdelen.

>> Alle auto onderdelen bekijken