Autodemontage Klesman

Google Map
OnderdelenZoeker

Autodemontage Klesman

  • Newtonweg 17, Echt
  • Limburg
Telefoonnummer: 0475-316738
Website: http://www.autodemontageklesman.nl

Extra informatie over Autodemontage Klesman
Voorheen was Autodemontage Klesman beter bekend als Autorecycling Herten. Autorecycling Herten was een typische autosloperij: opgestapelde auto’s en in weer en wind buiten aan de slag. Door de zwaardere milieueisen en het tekort aan ruimte werden we echter gedwongen uit te kijken naar een nieuwe locatie. Vanaf 2005 zitten we dan ook in een geheel nieuw pand in Echt. Alle bedrijfsactiviteiten vinden nu binnen plaats, zowel de auto-opslag, het magazijn als de demontagewerkzaamheden.
Door de verhuizing waren we ook genoodzaakt eens kritisch naar ons bedrijf te kijken. We kwamen tot de conclusie dat we sterker in de markt zouden staan als we ons concentreerden op de onderdelenverkoop van de Europese merken VW, Audi, Opel, Ford, Peugeot en Renault. Tevens zijn we er ook voor gaan zorgen dat de onderdelen die we op voorraad hebben bijna altijd binnen 24 uur bij de klant geleverd worden. We merken dat de balieverkoop steeds minder wordt. Klanten zoeken de onderdelen via internet en benaderen ons dan voornamelijk via e-mail. Het is dan ook ons streven elke internetaanvraag binnen enkele uren te beantwoorden.
Sinds 2008 Zijn we gecertificeerd voor KZD***. Dit betekent dat we voor de demontagebranche voldoen aan de hoogst gestelde eisen met betrekking tot alles wat met de bedrijfsvoering te maken heeft. Het is voor ons van het grootste belang aan deze eisen tegemoet te komen en ook onze klanten hiervan te laten profiteren. Wij garanderen dan ook de beste onderdelen. U wordt snel geholpen door onze medewerkers en kunt rekenen op persoonlijke en goede service.

Autodemontage Klesman staat voor kwaliteit, snelle levering, de juiste prijs en persoonlijke en goede service.